Следва

Секси боксерки за Него от Palmers

Шопинг по време на разпродажба! ФИНАЛИСТИТЕ

Гласуването започва сега, а краят му е утре, точно в 10 сутринта...

Shopping преди 11 години

Точно преди 10 дни обявихме началото на шопинга по време на разпродажба и дори го превърнахме в състезание, за да може стимулът за търсене и откриване на находки в самия край на разпродажбите да е съвсем обозрим.
Днес пък е денят, в който дойде ред на най-добрите да покажат какво избраха според условията на играта и заедно с твоя глас един от тях да спечели превъзходната милитъри зелена награда с етикет Furla.

Припомняме, че поискахме от теб да ни подготвиш и изпратиш със съответните снимки и текст към всяка от тях своите лични шопинг находки или предложения за такива от разпродажбите в Сердика Център. Да ни убедиш с мотив и снимки на готини неща (до 6 на брой), че всичко, избрано от теб, си струва, без значение от общия бюджет. И да приложиш описание на всеки от артикулите - марка, цена (стара и нова), материя и магазина, в който да го намерим. След което избрахме най-добрите три предложения и днес ги показваме със следното условие - ДА ГЛАСУВАШ в анкетата за онзи читателски избор, който ти се струва най-адекватен, най-стилен, или интересен, умен, практичен, подходящ, или просто този, който най-много те впечатлява. Без значение основанието, тук важен е броят на гласовете. Колкото повече – толкова по-добре!


Гласуването започва сега, а краят му е утре, точно в 10 сутринта. Първият с най-голям брой гласове ще спечели нашата награда. А тя е, както вече знаеш, портмоне Furla от перфектно обработена естествена кожа - нещо, което лично ние винаги сме искали да имаме в дамската чанта. Моделът е фантастичен избор от новата колекция на италианския бранд в светло милитъри зелено. Наистина си залужава, така че нека гласуването започне и най-добрият победи!




"Здравейте, шопинг маняци!

Понеже сме си от една порода, нямаше как да издържа и да не се включа в конкурса. Идеята е невероятна. За мен пазаруването е като наркотик. И определено си признавам, че съм пристрастена. Обожавам хартиените торби, а когато те са пълни с подобни "скъпоценности" и то на изгодни цени няма как да се въздържа да не ги покажа на целия свят. А вие сте не просто сайт, а модна институция. За това с голямо удоволствие след шопинга, който направих в Serdika Center, Ви представям любимата ми част от покупките!

Списък на моите невероятни покупки от Serdika Center:

1. Страхотна оранжево-червена рокля от Gaudi. Нещо интересно, закачливо, цветно. Чувала съм, че жените, които носят червено, излъчват стил, класа и самочувствие. Какво по-готино да изглеждам секси и уверена в тази готина дрешка. И то доста изгодно!
Цена: 75 лв. – стара цена: 150 лв.

2. „Чакай, че си харесах едни сандалки в Мол-аа!”… пардон – Токчета, и то от Motivi. Когато ги видях, мигновено приковаха погледа ми. Макар да са може би 12тият или 13тият чифт черни обувки на ток в гардероба ми, не се поколебах и за секунда. Секси, изтънчени, сладки, подходящи и с рокля, и с дънки, и с пола за по-официален повод. Велурени са, а по платформата и тока имат кожа, която прилича на змийска! Едва ли има по-добра покупка, с която да започна годината на змията!
Цена: 30 лв. – стара цена: 100 лв.

3. Няма как да не се разпиша и с ново яке – от Mango. Черно (любимият ми цвят), секси, някак различно, но в същото време обрано и стилно. С пух, топло и меко. По-скоро спортно-елегантно, но се връзва идеално с дънки и всякакви панталони. Има си сладко коланче, което се завръзва в красива панделка!
Цена: 100 лв. – стара цена: 195 лв.

4. Портмоне на Armani Jeans (от магазина „Peek & Cloppenburg”). Нямаше как да му устоя! Черно, лачено, класическо и практично. Има достатъчно място за всякакви карти (моите са над 20), пари, разделение за стотинки. Поставено в чантата ми стои като същинско бижу и всеки път, когато го погледна, съм супер горда с модната си находка.
Цена: 94 лв. – стара цена: 186 лв.

5. И като заговорих за бижута – сладки перли от Scarabey. Имаше няколко цветови варианта – за себе си взех сивкави, а за най-добрата ми приятелки розови. Въпреки многото аксесоари, които имам, както ми е казвала мама „Един чифт перли в повече никога не е излишен!” Ах, колко е права – нежни, дискретни, стилни, те само подчертават нежното женско ухо и се превръщат в любимо, ненатрапчиво бижу, което завършва перфектно всяка визия.
Цена: 9 лв. – стара цена: 15 лв.

6. За да е всичко перфектно, няма как да пропуснем парфюма. Избрах си Happy на Clinique. Отдавна му бях хвърлила око, защото е интересен и нетипичен аромат. Но определено в него има нещо опияняващо. Винаги искам да съм различна, затова и избрах този аромат. Всеки път, когато го усетя, се влюбвам още повече и определено той влиза в списъка ми с „5те най-любими парфюма”! Както е и името му, мисля, че ме прави малко по-щастлива в тези леко неприветливи, намусени и студени зимни дни!
Цена на подарък комплект – 30 мл парфюм + лосион за тяло: 73 лв. – стара цена (само на 30 мл парфюм): 73 лв.


С пожелание за усмихнат, слънчев и стилен ден!"
Александра Дянкова







"Здравейте,

Пиша Ви във връзка с конкурса, следновогодишните намаления в Сердика Център са доста примамливи. За съжаление аз нямам никакво време да обикалям магазините и затова не можах да ръзгърна своя потенциал. Ще споделя с Вас само част от "попаденията" ми от януарския шопинг :
- Спортен панталон, от кадифе, цвят пепел от рози (на снимката изглежда сив, но не е) цена 180 лв., с намалението 79,95 лв. от Tom Tailor;
- Шоколадово кафява блуза с външен цип на гърба, цена 60 лв., с намалението 29,95 лв. от Tom Tailor;
- Бежова жилетка с прихлупване и интересно горно закопчаване цена 100 лв., с намалението 49,95 лв. от Tom Tailor;
- Най-доброто ми попадение: италиански боти Gaudi от магазин Nckels с цена 294 лв. - намалени на 89 лв.


Поздрави!"
Мариана Околийска






"Здравейте Модни и Лайфстайл редактори,

Пиейки си сутрешното кафе в събота и преглеждайки страниците на Вашия сайт прочетох предложението за участие в конкурса „Моден навигатор” и си казах „Това е точно за мен! Моите попадения си заслужават и аз ще ги споделя с останалите!”.

И така, в следващите редове представям моята история и предложения.
В един прекрасен ден за мен - 23-ти януари т.г. (рожденият ден на годеникът ми) попаднах в Сердика Център с единственото намерение за глътка ароматно кафе. Но типично по женски бяха посетени избирателно от мен няколко магазина. Не очаквах, че в този ден ще купя нещичко, но...

Предложенията ми са по реда на тяхното купуване, както следва:

1. Яке от естествена кожа от магазин MANGO . Реална цена 399 лв., намалено на 280 лв. За мен уникално, още повече, че възнамерявах да си ушия по поръчка подобно, но винаги съм с едно наум дали ще се получи същото, и като го видях ... познайте ..... не се стърпях и реших МОЕ Е!!
Вървейки из мола реших да вляза и в магазин КAREN MILLEN (признавам до този момент не си и бях помисляла да вляза, защото очаквах непосилни за моя бюджет цени), защото предишния ден една приятелка ми сподели, че си е купила неща, които и тя като мен, не е очаквала, че някога ще притежава. И резултатът е,

2. Чанта от еко кожа от магазин КAREN MILLEN в супер актуалния за пролетно – летния сезон змийски принт. Реална цена 265 лв., намалена на 132 лв. Признавам - не можах да устоя на този важен за всяка жена аксесоар.

3. Спортни обувки от магазин Calvin Klein Jeance изработени от сатениран плат, в комбинация със синтетика. Реална цена 175 лв., намалени на 105 лв. Чудесно попадение за разходки в почивните дни из Сердика Център. По мое мнение (надявам се и Вие ще се съгласите) ще са в чудесна комбинация с чантата от КAREN MILEN.

4. В заключениe обаче предлагам на Вашето внимание портфейл, изработен от синтетика в актуалния леопардов принт от магазин КAREN MILLEN. Реална цена 105 лв., намален на 52 лв."

Елза Христова

Вашият глас - в анкетата горе вляло, резултатът и печелившият - утре в 10!
Успех!!!

 

Анкета

Кой е най-добрият шопинг навигатор?

More from View Sofia

More Shopping