Следва

Ярките звезди в модния космос - Виктория Бекъм и новият начин да носим голямата градска чанта

Даша Жукова с провокативна корица за четвъртия брой на Garage Magazine

Вероятно не е изненада, че за приумиците на една от жените с най-богато гадже в света, приемат да работят най...

All fashion преди 11 години

Вероятно не е изненада, че за приумиците на една от жените с най-богато гадже в света, приемат да работят най-солидните и скъпи модни фотографи и художници.

Дария /Даша/ Жукова анонсира четвъртия брой на списанието си Garage Magazine, посветен на темата за тщеславието."Маркетинговите стратегии удържат победа над човешката личност, това е нещо, което не мога да понеса - казва Даша, която всеки момент ще роди второто си дете от Роман Абрамович - всички в бизнеса са ангажирани с брандирането на самите себе си. Личността губи смисъла си, хората все повече се опитват да са модерни, а не себе си. В новия брой исках да разгледаме проблемите на съвременната идентичност и да подчертаем важността на отделната личност".

На корицата, снимана не от друг, а от Патрик Демаршелие, четири модела позират с маски, дело на една от най-нашумелите американски артисти в момента - художничката и фотограф Синди Шерман /маските гостуваха миналата година в Музея за съвременно изкуство в Ню-Йорк/.

Броят е пролетно-летен, излиза на пазара на 9 февруари и от сега се очаква да предизвика голям интерес.
 

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.