Следва

Джулия Робъртс в ролята на градско момиче от рубриката ни 3+3 въпроса

Кампаниите - 10 хипнотизиращи минути с пролетната кампания на Calvin Klein

Почеркът е скандинавски и това много си личи. В идеята, визуалните ефекти, операторското майсторство...

All fashion преди 11 години

Видеото е по поръчка на Calvin Klein и е толкова добро, че в продължение на 10 минути, колкото трае, си като хипнотизиран.

Главен герой в тази феноменална видео кампания за изтънчения минималистичен лейбъл е шведският режисьор, актьор и сценарист Александър Скарсгард, който интерпретира един от последните филми с негово участие на скандалния му колега Ларс Фон Триер - „Меланхолия”. Годината е 2012, меланхоличното чувство идва от предсказания и очакван край на света, а главните роли в творбата на Триер се изпълняват от Кърстин Дънст и Шарлот Генсбург.

В късометражния филм за пролетната колекция на Calvin Klein Скарсгард си партнира с модела Суви Копонен и точно като в „Меланхолия” на фон е разрушението, катастрофата.

Предният план обаче е омагьосващ. Суви и Александър са изключителни, между тях има адски много привличане, секс и талант, а ефектът с бавното заснемане на всяко движение служи великолепно за фокусиране върху моделите от колекцията: 






 

More from View Sofia

Sex Sells: 15-те най-провокативни рекламни кампании в историята на модата

All fashion преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че модните кампании с много голота почти изчезнаха в последните години? Да, има провокативни, има шантави, но няма откровено разголени, по-скоро няма много. За разлика отпреди, да речем, 20 години, когато дизайнерите се надпреварваха да интерпретират темата за голото тяло в своите кампании. Петъчно разглеждаме най-провокативните промо кадри в историята, в опит да обясним защо секс-тенденцията бе толкова силна тогава, а и има потенциала да се върне отново с пълна сила >>> 

More All fashion