Следва

Оскари 2013 - Претендентите в Time Magazine

Кайли Миноуиг и Джей Зи се събраха

Австралийската поп звезда вече е част от семейството на звукозаписната компания "Рок Нейшън", която е собственост на...

Music преди 11 години

Рапъра и продуцент от САЩ Джей Зи реши да вземе под крилото си още една прекрасна дама. Австралийската поп звезда Кайли Миноуг вече е част от семейството на звукозаписната компания на рапъра "Рок Нейшън", след като двамата подписаха договор.

44-годишната Миноуг направила тази крачка, за да обнови музикалната си кариера и да стане част от лейбъла, който продуцита звезди от ранга на Риана, Рита Ора и Ем Ай Ей.

Кайли Миноуг е съобщила новината в Туитър и е публикувала своя снимка как праща въздушни целувки на феновете. Певицата е облечена с блузка без ръкави с логото на звукозаписната компания.



В изявлението, направено от Jay-Z, се казва, че той е очарован от решението на Кайли Миноуг да се присъедини към лейбъла му. Рапърът и продуцент не пести похвалните думи за австралийката с 25-годишна успешна кариера зад гърба.

Дебютът си като изпълнител на "Рок Нейшън" Кайли Миноуг ще направи на 10 февруари в Лос Анджелис. Тогава австралийската поп звезда ще излезе на една сцена с Тимбаленд и Дедмаус на втория им годишен благотворителен концерт след наградите "Грами".

 

More Music