Следва

We love: GUESS Spring/Summer 2013 Campaign

These boots were made for... Сиена Милър

Сиена Милър обожава да експериментира със стила си и обикновено й се получава превъзходно. Забелязахме, че актрисата си има чифт обувки, без които не може. Това са червените супер шик боти....

All fashion преди 11 години

Чудесна в своята майчинска роля, но не в киното, а съвсем наистина, Сиена Милър можем да наречем "папарашко удоволствие", защото умее да бъде винаги интересна. Особено в стила си. Там е ненадмината!

Поредната снимка на актрисата като майка на дъщеря е от преди дни, направена в Лондон, където Сиена живее с годеника си и баща на детето й Том Стъридж. Абсолютно естествена, 32-годишната британка е в сиви джинси с ниска талия и обикновен пуловер, с палто от кожа с косъм върху тях, а краката й разхождат култовите боти с капси на Chloe, супер хитът на сезон есен-зима 2013.

Очевидно ботите са любими на гардероба на Сиена, която не за първи път сме засичали в тях, съчетани перфектно с типичния за Милър бохо шик, състояща се от джинси и красиво наслагване на дрехи в горната част.



На актуалните снимки обаче бившата половинка на Джъд Лоу изглежда още по-лежерно, но точно за градска разходка, сплела елегантно русата си коса на две плитки, добавила гръндж елемент към цялата си визия с очилата в цветни обли рамки. 



 

More All fashion