Следва

S.T.Dupont Пролет/Лято 2008

Double Trouble - Безценна класа

Една от най-великите, най-стилните и най-скъпите чанти в света! Ръчно изработена, Birkin е символ на луксозния аксесоар...

Shopping преди 16 години

Birkin е това, което всяка жена желае, независимо дали е на 25 или 76.

Една от най-великите, най-стилните и най-скъпите чанти в света! Ръчно изработена, Birkin е символ на луксозния аксесоар и мечта на много, достойна за малко, притежавана от още по-малко.

Ако не броим милиардерите и цял куп холивудски звезди като Виктория Бекъм и Сара Джесика Паркър, обикновените хора по света, които имат Birkin са съвсем малко. Друга част от последната група са в списъците за нея от години, и може да почакат още доста, защото освен многото пари, името ти също указва влияние за това, дали ще притежаваш тази чанта.

Точно този бял модел се чака около 2 години, след като Hermes обучиха нови майстори, които да правят мечтаната чанта по-бързо.
 

Birkin

Furla, 570 лв


Ако и ти искаш чанта на стойност 7000 долара (най-скъпата Birkin е от алигаторска кожа и със закопчалка инкрустирана с диаманти и струва 145 000$), но нямаш нито толкова пари, нито път до Париж, Лондон, Ню Йорк или Милано, нито търпение за да изчакаш годините производство.

Можеш да задоволиш половината от birkinманията си с Furla, която е много подобна на гореспоменатата. А и можеш да я имаш още утре.

More from View Sofia

More Shopping