Следва

MFW: Дефилето на Емилио Пучи в Милано - тези ботуши ни трябват!

Стил урок на седмицата - бежово палто завинаги

Когато се боим, че ни е омръзнало, то, прекрасното и с нищо незаменимо бежово палто отново напомня за себе си...

All fashion преди 11 години

Когато се боим, че ни е омръзнало, то, прекрасното и с нищо незаменимо бежово палто отново напомня за себе си, защото истина е, отива на всичко.

Трябват ни: добра материя, в смисъл на много добра - кашмир или вълна и кашмир, може да има и малко коприна.
И още семпла, максимално опростена, неподвластна на препускащите тенденции кройка. Най-добре едноредна, с дължина малко под коляното, обикновен ревер /перфектно, ако е завършен с декоративен шев/, яка, която може да се вдигне, когато ни е студено или просто заради стиловото ни желание в момента.

Външните дълбоки джобове са безспорно предимство.

И после слагаме карирания си панталон и карираната риза, обуваме високите боти, клъч в ръката в забелязващ се цвят, връзваме косата небрежно, по италиански, и правим деня си красив, елегантен, безпогрешен.



Точно както ни показва моделът Кандела Новембре, уловена тук в първите дни на миланската седмица на модата, която тече в момента.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.