Следва

Средиземноморски страсти от D&G

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Gucci есен-зима 2013/14

Бременната Фрида Джанини, творчески директор на италианската луксозна марка от няколко успешни години...

All fashion преди 11 години

Бременната Фрида Джанини, творчески директор на италианската луксозна марка от няколко успешни години, откри с последната си колекция за Gucci сезона на прекрасните тъмни опушени цветове и цялата модна седмица в Милано, която приключва само след ден.

На 20 февруари, миналата сряда, ден след закриването на London Fashion Week и седем дни преди откриването на Седмицата на модата в Париж, Gucci и неговата креативна сила излязоха с 50 съвършени модела в класическа Gucci елегантност на грандиозно дефиле и дадоха първите признаци за могъщата луксозна и пищна вълна, която ще залее града.

И така стана. Prada, Fendi, Jil Sander, Versace, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli напомниха, че Милано е истинска сила на модата от най-висша класа наравно с Париж.

Точно затова и в точно този ред избрахме да покажем най-доброто от тези шоута. 

Като пръв сред свои, лейбълът Gucci, заедно с Фрида Джанини, нахраниха всички fashion victims с изумителна гледка от модели в безупречни красиви кройки, голи рамене, манта, костюми и рокли от истинска кожа на питон, великолепни принтове и аксесоари, които да се превърнат в следващия култ. Сексапил и изтънченост в едно цяло, симфония от бордо с маслина, с черно, със синьо, с кафяво и с оранжево, красота и истинска опушена елегантност.


 

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...