Следва

Дизайн за вдъхновение – 12 легендарни звезди и техните домове

5x3: Най-добрите рецепти за "изпиране" на любовни спомени - ФИНАЛИСТИТЕ 5

Рецептата е простичка: когато затъваш в тресавище, хвани се за косата и се издърпай сам.
След „било, каквото било” винаги опирам до моя личен 112 за спешни случаи с любовни спомени...

All About Life преди 11 години

На 8 февруари Indesit и View Sofia обещаха официално да подарят скъпоценната пералня INDESIT IWSC 5105 от най-ново поколение на онзи от вас, скъпи читатели, който ни даде "Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени".

Малко по-късно днес ще обявим и ПОБЕДИТЕЛЯТ, който ще получи чисто нова пералня, предоставена от Indesit , в която да изпира  и центрофугира своите любовни спомени.

От вас се искаше да споделите в кратък текст начина, по който сте се справили или се справяте с любовните терзания, искахме да е оптимистичен, елегантен, мил или смешен.

Искахме да ни накарате да се усмихнем за празника на влюбените, 14 февруари, защото вярваме, че любовта е най-смисленото нещо в живота, и ви дадохме срок до 22-ри, отново петък, в който да изпратите изпробвана, чута или общовалидна рецепта за изпиране на любовните спомени от неприятните емоции на познатия адрес
[email protected].

От това предизвикателство последваха стотици писма, креативни, смислени и с чувство за хумор, които до обявения финал, ДНЕС 1-ви март, ще се борят за голямата награда - INDESIT IWSC 5105.



 


Оник Саркисов Мануков
Рецепта:
Бъркаме в съзнанието си и изваждаме най-интимните, наелектризиращи, съдбоносни, венециански, дръзки, водовъртежни, левитиращи и здравословни моменти, които сме изживели в компанията на човека, който ни гледа от снимката отсреща. Извадили сме ги и не ревем. Никакъв рев, за да не подсолим сладостта от изместения фокус на горчилката. Моментите трябва да са живи (като Вас, ако не - значи сте някъде в морето, което и без Вас е солено). Без да губим време, след като сме приключили с предната задача, трябва да подготвим тази смес за фламбиране, т.е. добавяме не повече от петдесет мл. ром /заради аромата на меласа и укротяването на нервната ни система/ и възпламенен барут, който вземаме от спомените си за ревността, заради прекрасната муцуна на любимия, гордостта на същия, устата му с вкус на пепелник, невъзможността му да проумее убежденията ви, материализмът му, идеализмът му, приятелите, роднините, ловкостта му да се изплъзва от капаните ви, мазният скалп, мързелът, принципите му и техните изключения, всичко хлъзгаво и лепкаво, което си слага по устните, пръстите му, които като пипала обгръщат лицето ви, вокализациите при крайните стойности на удоволствие... Наблюдавайте как всичко става кафяво, кафяво като леке от кафе. Наблюдавайте също, как ритмично угасва огъня (заради горивото, което свършва, а не заради кислорода в изобилие, който е навсякъде)...
Вижте, погледнете към това, което забъркахте - можете да го опитате дори.
Струва ли си да го консумирате отново? На висок глас и ясно го кажете!
Бъдете честни и не забравяйте:
"животът е центрофуга, а любовта е дълга и широка".


Цветан Стефанов Радионов

РЕЦЕПТАТА НА БАРОН МЮНХАУЗЕН
Рецептата е простичка: когато затъваш в тресавище, хвани се за косата и се издърпай сам.
След „било, каквото било” винаги опирам до моя личен 112 за спешни случаи с любовни спомени.
Звъня на:
1-о старо гадже.
1-а съседка.
2 колежки.
С всяка:
1 път на кафе.
1 път на заведение.
2 пъти секс.
В случай на нещо:
1 път мога да простя.
1 път мога да избягам.
2 пъти не повтарям една и съща грешка. Не и с една и съща жена.
И винаги се придържам към „моите три”:
1 път се живее, изживей го!
1 „човек не е самотен остров”. Откривай нови земи, докато намериш Обетованата.
„2 неща ми трябват на земята: любов и свобода.” Плюс приятели, бира и пари. Когато – каквото. Колкото повече – толкова повече.

Когато човек сам си пере спомените, остават само хубавите. Дори и без накисване.


Росица Стефанова Савова

 Супер готина рецепта за изпиране на любовни спомени >>>


ВИЖ ОЩЕ:
ФИНАЛИСТИТЕ 4 >>

ФИНАЛИСТИТЕ 3 >>

ФИНАЛИСТИТЕ 2 >>


ФИНАЛИСТИТЕ >>

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.