Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 4 - 10 март

Най-добрата рецепта за "изпиране" на любовни спомени - ПОБЕДИТЕЛЯТ

По време на разискванията за това кой наистина заслужава страхотната красавица IWSC 5105, трима бяха...

All About Life преди 11 години

След дълго съвещание, продължило един следобед в повторно четене и обсъждане на всяка от 15 страхотни избрани рецепти за това как да изперем старите любовни спомени до чисто бяло и свежо, жури от трима редактори на ViewSofia трудно, но с удоволствие избра победител от играта за страхотната пералня Indesit.

На 8 февруари Indesit и View Sofia обещаха официално да подарят скъпоценната INDESIT IWSC 5105 от най-ново поколение на онзи от вас, читателите, който ни даде "Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени".

От вас се искаше да споделите в кратък текст начина, по който сте се справили или се справяте с любовните терзания, искахме да е оптимистичен, елегантен, мил или смешен.

Искахме да ни накарате да се усмихнем за празника на влюбените, 14 февруари, защото вярваме, че любовта е най-смисленото нещо в живота, и ви дадохме срок до 22-ри, отново петък, в който да изпратите изпробвана, чута или общовалидна рецепта за изпиране на любовните спомени от неприятните емоции на познатия адрес [email protected].

От това предизвикателство последваха стотици писма, креативни, смислени и с чувство за хумор, които до обявения финал, ДНЕС 1-ви март, се бориха за голямата награда - INDESIT IWSC 5105.



По време на разискванията за това кой наистина заслужава страхотната красавица IWSC 5105, трима бяха фаворитите ни почти до последния момент - спечели ни изключително искреното и оптимистично писмо с красив финал на Цецка Арнаудова, пълната с чувство за хумор „домашна” рецепта на Росица Савова и остроумното решение на любовния проблем, предложено ни от Цветан Радионов, но наградата е само една и трудното решение бе взето.

Жестоката пералня от ново поколение от играта на ViewSofia с Indesit "Най-страхотната рецепта за изпиране на любовни спомени” от този момент е притежание на Росица Стефанова Савова, която с пет изумително точни стъпки на страданието по изгубена любов превърна терзанието в истинско приключение, което си заслужава, без значение какво си преживял. А това й е най-хубавото на любовта! 

Честито на Росица и благодарим от сърце на всички участници до финала, които истински ни усмихваха и разсмиваха през последните седмици!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.