Следва

Салатен сос с аншоа, чесън и зехтин

Седмичен ХОРОСКОП - 4 - 10 март

Красивата и секси британска актриса, гаджето на Джеймс Бонд в лицето на Даниел Крейг, ще навърши своите...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица е богата на дребни пакости, насочени не към теб, а в съвсем противоположна посока. Именно ти ще се превърнеш в източник на интриги и коварства в отношенията със своите близки. По някаква причина, на всички твои подли замисли, околните ще гледат със снизходителна усмивка, прощавайки ти като на разлудувало се дете.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Периодично ще те обхваща безсмислено философстване, не му се поддавай, рискуваш да загубиш привърженици и симпатизанти. Търси своята истина вътре в себе си - без външен учител, но с вътрешна осъзнатост и сила. Сега не се препоръчва да лъжеш и мамиш себе си и другите, живеейки в илюзорен свят.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ще почувстваш прилив на сили, желание да създаваш, работиш, живееш. Трябва да ги използваш за довършване на текущите дела с утроена скорост, защото скоро ще дойде време да мързелуваш и да се глезиш с безделие. Така че, давай напред!

РАК 22.06 – 23.07

Ще те обхване чувство на неяснота, загадъчност, недоизказаност. Премълчаване, влечение към тайни запознанства и срещи; ще използваш хипноза с помощта на острия си магнетичен поглед. Предстоят ти тайни срещи, тайни погледи, тайни запознанства.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Да разчиташ винаги на собствените си сили - това не е най-мъдрото решение, понякога си заслужава да се замислиш и за положителните страни на съвместната работа. Ако не се разпиляваш, възможности за изпълнение на замисленото ще се появят много по-бързо. В понеделник с креативност плюс известни усилия ще си способен да "преместиш планини". В сряда ще те зарадват обещаващи предложения. Четвъртък - натоварен ден, по-добре да се възползваш от приятелска помощ. В петък ще трябва да защитиш своите планове и намерения, а в края на седмицата ще имаш чудесна възможност да превърнеш собствените си недостатъци в предимства. Събота ще бъде подходящ ден за пътувания.

ДЕВА 24.08 – 23.09

С настъпването на пролетта Девите впрягат целия си чар и обаяние, за да се харесат на противоположния пол. Тази седмица това ще ти се отдава и е възможно да срещнеш любовта на живота си, която преобръща света ти из основи, която никога не забравяш. Не я подминавай, бъди внимателен с всички, с които се запознаваш. Възможностите тази седмица са неограничени, особено в любовта.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Очаква те активен начин на живот: великолепни, наситени вечери и тежки делнични дни. За да не се претовариш, остави някои неща за вършене за следващата седмица, не се обременявай сега с пране, гладене, готвене на вкусни вечери, а направи план за отдих: непременно отиди на театър, остани ден или два на плодове. На работното място ще те отклоняват от работата почти всички служители и клиенти, молейки за дребни услуги – да дадеш съвет, да си уговорите среща, да се обадиш на трета страна.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Речта ти може да стане несвързана, мислите в главата объркани, ще ти се иска да кажеш ”Колко те обичам”, а ще излиза "Върви по дяволите.....”. Може да те посъветваме да повториш десет пъти речта си, ако трябва някъде да се изказваш; да разкриеш мислите си първо пред диктофона и след това да ги подредиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Време за правене на кариера. Вярно, никога не е късно да обърнеш внимание на своите задължения, но през тази седмица всички твои усилия ще бъдат отбелязани и записани! Работа, работа, работа!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Заеми се най-накрая със състоянието на твоите нокти. Тази седмица посещението на козметичен салон, трябва да влезе в списъка със задължителните работи. (същото важи и за мъжете!). И не се лъжи, че и сам можеш да отделиш на ръцете си толкова грижа и внимание колкото един професионалист.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ако сега сменяш работата си, периодът е подходящ, но помисли добре, без да бързаш. Не губи времето си напразно - използвай енергията си по предназначение, не я пропилявай!

РИБИ 20.02 – 20.03

Рибите са толкова чувствителни и податливи на внушение, че всяка информация, може трайно да се установи в главите им. Опитай се през този период да бъдеш много внимателен във всичко, свързано с пари. Не е желателно да споделяш с приятели финансовите си проблеми, това ще ти помогне да избегнеш много проблеми в бъдеще.

Красивата и секси британска актриса, гаджето на Джеймс Бонд в лицето на Даниел Крейг, ще навърши своите прекрасни 43 на 7 март. 

Рейчъл ще гледаме съвсем скоро, на 8 март, във филма "Оз: Великият и могъщият", където й партнират Мила Кунис, Мишел Уилямс и Джеймс Франко

More Astro