Следва

Сладкото изкушение на Панна Кота с ягоди

4 март, понеделник - Ясмин Ле Бон

Вдъхновяващият топ модел, който ни разкри прелестите на живота след 45, демонстрира за пореден път страхотен...

All About Life преди 11 години

Тя е на 48. Не е за вярване, нали?!

Вдъхновяващият топ модел, който ни разкри прелестите на живота след 45, демонстрира за пореден път страхотен стил, запечатан в красиви кадри, направени само преди седмици по време на London Fashion Week. 



Дефилето е на Antonio Berardi, a Ясмин Ле Бон, супер модел и поразяваща почти 50-годишна жена, виждаме в чудесен микс между старо и ново, зима и пролет, в черен огромен пуловер върху панталон тип пижама, съчетани с цветни жълти като минзухари обувки на ток.

Точно като за този почти слънчев мартенски ден. 



Виж всички в 
Календар на стила

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.