Следва

VINTAGE Bazaar vol. 2 представя „BLANCANIEVES”

Петте любими парчета на Криста

Тя е от младите български изпълнители с голямо бъдеще, страхотен глас и много силно излъчване...

Music преди 11 години

Тя е от младите български изпълнители с голямо бъдеще, страхотен глас и много силно излъчване. Казва се Криста и още с появяването си на музикалната сцена, впечатлява не само публиката, но и големите авторитети на българската музикална индустрия.

Криста дебютира подобаващо с "Това, което искаш” и постига безспорен успех, изкачвайки се на челни позиции във всички български ТВ и радио класации. Следва шесткратно излъчване в класацията за най-гледана музика в Европа на музикалния гигант MTV – “World Chart Express”, а парчето е класирано на второ място в престижния чарт.

Успехите на изпълнителката са много, тя е носител на множество награди и отличия, а съвсем наскоро получи и международно признание, като бе поканена на 27-ото издание на холандския фестивал "Евросоник". Младата певица пя 45 минути на откриването на една от 40-те сцени в студентския град Грьонинген песни на български и английски от предстоящия си албум. Най-аплодирано беше изпълнението й на народната песен "Черешко, чорна вишничко" в джаз вариант.

Най-новият проетк на Криста е "Силна любов", която е с участието на българския хип-хоп титан Спенс. Песента бе представена в края на 2012 г. Видеото е режисирано от талантливия Павлин Иванов – BASHMOTION и представя неочаквана и различна арт визия на Криста.

Какво вдъхновява талантливата чаровница, когато не твори за себе си, ще чуем по-надолу.

Криста: "Music for my soul!"

Maxwell - Bad Habits



Robert Glasper & Lalah Hathaway - Cherish The Day



Alicia Keys - Un-thinkable (I'm Ready)



Rachelle Ferrell - I Forgive You



My Funny Valentine Chaka Khan


 

Още от рубриката >>>> 

More Music