Следва

Б като Библия, Б като Блог

П като пролет, P като Prada

Става дума не само за колекциите дамски и мъжки... 

All fashion преди 11 години

Наслада за сетивата - италианската Prada казва Здравей на пролетта!

Фантастичен пролетен асортимент, който вече отдавна ни кара да потреперваме, виждайки го като част от гардероба на най-приближените до бизнеса дами.

Става дума не само за колекциите дамски и мъжки дрехи пролет/лято 2013, обезсмъртени в каталога и видеото, именувани Real Fantasies, но и за козметичните новости от Prada, които са дали заглавието на второто минивидео - Candy Darling.

В центъра на рекламния "филм" Candy Darling е парфюмът L'Eau Candy, чийто аромат, според сюжета, осигурява на главната героиня двама кавалера от раз.

До момента ние знаем само началото на тази романтична история, но продължението й, както обещават създателите й /начело с режисьора Роман Копола/, ще се появи още в началото на следващата седмица.





















 
 

More from View Sofia

Случи се, премиерата на No Time to Die! Фантастични хора, дрехи, mood...

Movies & TV преди 2 години

След две години мъки и отлагания, дойде най-накрая моментът на световната премиера на "No Time to Die", 25-ят филм за Джеймс Бонд. В нашите кина - на 8 октомври 2021 г., чакаме, преглеждайки атмосферата, обстановката и тоалетите на снощната звездна вечер... 

Истории от живота: Миуча Прада на 70. Да мечтаеш в розово

Celebrities преди 4 години

Не без повод се връщаме към средата на предходното десетилетие - Миуча Прада става на 70, а как по-добре да разкажем житейската й история, от това да се заровим в архива на Independent UK, пред чиято модна редакторка, Сузана Франкел, госпожа Прада дава един от най-откритите си разкази от първо лице. За модата, за майка си, за живота на върха на една от най-престижните Модни къщи...

More All fashion