Следва

We love – Дизайнерската колекция на Ивайло Серафимов под лейбъла YVAILO

Дързостта става все по-загадъчна с Gucci

Потърсихме вълнуващо изживяване, което да ни обладае изцяло и безпаметно да потънем в света на изкушенията....

Shopping преди 11 години

Потърсихме вълнуващо изживяване, което да ни обладае изцяло и безпаметно да потънем в света на изкушенията. Пристрастяваме се към забранените удоволствия в тъмните и мистериозни Gucci Guilty Black аромати, където историята става все по-неустоима, с нова, по-страстна и по-дръзка острота.

Творческият директор Фрида Джанини отбелязва: „Тези герои ни омагьосват с това, че са поели по свой собствен път в живота. Нетърпеливи сме да разберем каква е следващата глава от тяхната история, която се разгръща чрез Guilty Black”.

Страстта на двата аромата е неустоима и събуждат най-вълнуващите черти един на друг. Безстрашни, те са дръзки, безсрамни, непредсказуеми – готови за всяка експлозивна среща.

GUCCI GUILTY BLACK Pour Femme е наситен ориенталски, цветен аромат, в който нажежената до ЧЕРВЕНО чувственост е всичко. Уханието изисква внимание с искряща прелюдия от сочни червени плодове и дързък почерк на розов пипер. 
Настроението е на безочлива младост. Сърцевината комбинира пищността на малина и праскова с опияняващата женственост на люляк и виолетка. Пачулито, което е официалният знак на ароматите Gucci, тук поражда усещане за пристрастяващо желание, докато сладострастието на кехлибар внушава дълбока женственост.

GUCCI GUILTY BLACK PoUr Homme е жизнен зелен папратов аромат, в който динамизъм предвещава изкушение. Уханието пленява сетивата с експлозия от ободряващ, зелен кориандър и освежаваща лавандула, които предизвикват
младежката ви уверност. Мотивите в сърцевината възхваляват пламенната, но същевременно уверена мъжественост. Възбуждащ цвят на портокал – насърчаващ и пленителен, се разтапя в нероли и богати, зелени ароматични нотки.Пачулито, което е официалният знак на ароматите Gucci, достига да ново могъщество, хармонирано с изобилието на кедрово дърво – сила, изпълнена с най-съблазнителната си енергия.

Gucci Guilty и Gucci Guilty Intense са обявени за аромати на изкушението на 21-ви век. В тези дръзки парфюми, спечелили множество световни награди, съвременните млади мъже и жени откриват ароматите на провокацията, доказали се като напълно пристрастяващи. 

More Shopping