Следва

1 април, понеделник - Натали Масене

Седмичен ХОРОСКОП - 1 - 7 април

Успехът ще те съпътства почти във всички начинания. Но запомни: не е нужно да изливаш гнева си върху другите...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Успехът ще те съпътства почти във всички начинания. Но запомни: не е нужно да изливаш гнева си върху другите. Сега реакцията на твоята грубост, може да се окаже прекалено съсипваща за теб. Опитай се да не се захващаш с всичко наведнъж, а да довършваш започнатото докрай. Половинчатата работа е като къща без покрив...

Успешни дни: 1, 2 и 5.
Спазвай правилата: 3 и 4.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще почувстваш прилив на сили и енергия и ако вярваш,че можеш – ще можеш! Но за да получиш максимални резултати, ще се наложи да демонстрираш интелект и находчивост. Ако имаш някакви интересни идеи, не бързай да ги споделяш с околните - някой може да ти ги открадне. Пътят от зараждането на една добра идея до реализирането на конкретен проект е дълъг, каменист и криволичещ,

Успешни: 4,7.
Неблагоприятни: 5, 6.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата ще мине без особени преживявания, ако сам не си създадеш проблеми. Въздържай се от спор – спорът е най-неизгодното условие за убеждаване. В личен план - никакви разочарования. Това е добро време за кратки пътувания, включително романтични.

Добри: 5 и 3-ти
Бъди внимателен: 1, 2 и 7 април.

РАК 22.06 – 23.07

Настъпва период, когато си способен на необмислени стъпки. Постарай се да не планираш важни мероприятия и да не взимаш отговорни решения, изискващи спокойствие. В отношенията с любимия човек не предприемай неща предварително обречени на неуспех. Може да си спестиш много неприятности.

Ще ти донесе късмет: 7-ми.
Не планирай нищо на: 3, 4-ти.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица ще бъдеш доволен от себе си и от резултатите на своя труд. Въпреки високото професионално натоварване, ще имаш достатъчно време за отдих и общуване с приятели. Възможни са нови романтични увлечения и начало на сериозна връзка.

Ще те зарадват: 1 и 2 април.
Може да те огорчат: 5 и 6-ти .

ДЕВА 24.08 – 23.09

Сега ще бъдеш изпълнен с ентусиазъм. Единствените пречки могат да бъдат ”прътите в колелата”, поставени от висши служители. Опитай се да не обръщаш внимание на това. Скоро всичко ще се промени към по-добро. По-добре да отложиш важните преговори. В любовта, не показвай чувства на ревност.

Благоприятни дни: 4-ти.
Неблагоприятни: 1 и 7 април.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Подготви се за трудности, които могат да възникнат по твоя професионален път. Не разчитай, че всичко планирано ще се реализира, или че някой ще ти помогне. Успешно трябва да преминат деловите преговори - ще бъдеш доста красноречив и убедителен.

Позитивни дни: 5 април.
Неуспешни дни: 3 и 4-ти.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Значителни промени в графика на ежедневните дейности не се очаква. Благоприятно ще протичат бизнес срещи, преговори и подписване на документи. Прекарвай повече време в кръга на хората, общуването с които ти е приятно и интересно. Обърни внимание на здравето си.

Благоприятни дни: 4 и 7-ми.
Не взимай решения: 5 и 6 април.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ще чуеш много обещания, които може да те вдъхновят. Но не трябва да храниш фалшиви илюзии. Не прави предварителни планове за бъдещето, защото то е невидимо. Седмицата може да даде смисъл и удовлетворение на онези представители на знака, които ценят здравите любовни и семейни отношения.

Добри дни: 1, 2 и 5-ти.
Бъди внимателен: 7 април.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако нещо не ти харесва в професията, тази седмица - не е добър момент за глобални промени. Преди да предприемеш каквото и да е, трябва да обмислиш добре своите действия, може да се посъветваш с хора, които биха ти били полезни.

Позитивни дни: 4 и 7 април.
Негативни дни: 3 април.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През този период е най-добре да планираш неща, които те интересуват. В противен случай, ще извършваш рутинна работа, без да получаваш никакво удоволствие от нея. Въпреки това успехите в личния живот ще ти носят настроение и добра работоспособност.

Успешни дни: 2 и 5 април.
Може да те разстрои: 6-ти.

РИБИ 20.02 – 20.03

Може да се чувстваш малко претоварен и поради това не се наблюдава добра работоспособност. Тази седмица е благоприятна за започване на нови дела, както и за делови контакти, така че има смисъл да се възползваш от случая и да се захванеш за работа. А във връзката с любимия човек не те грозят никакви проблеми.

Добри дни: 4 и 7 април.
Сложни: 1 и 2 април.

Той е просто Робърт Дауни Младши. Всичко, което трябва да знаем за него е тук, но понякога ни е достатъчен и този факт, че е талантлив и секси.
 

More Astro