Следва

От секси брюнетка на червенокоса - Меган Фокс

Новият haute couture аромат на Elie Saab идва със същото име, но още по-нежна интерпретация

Първият аромат на ливанския моделиер от висшата мода е с името Le Parfum...

Body преди 11 години

Първият аромат на ливанския моделиер от висшата мода е с името Le Parfum.
Просто Парфюмът.
И се нарича така, защото в него се съдържа душата и ароматът на истинско Elie Saab творение.
Ужае на жена, която е обожавана, искана, божествена.
Като роклите на кутюриера, чието име произнасят по света с изумителна наслада.

Месеци по-късно, след успеха на Le Parfum, новата интерпретация на ароматния подпис на Elie Saab пристига с разкошната парфюмна вода ELIE SAAB, Le Parfum - eau de toilette.



“Аз идвам от Средиземноморски град, облян от топлина и слънце, заобиколен от изключителна природа, заредена с аромат”, казва Elie Saab, “един аромат се е загнездил в съзнанието ми, портокалов цвят. Къщата, в която израснах беше заобиколена с портокалови дръвчета и когато идваше бриза те разнасяха своя мирис”., продължава Сааб за аромата, сътворен от Франсиз Къркджиян.

Като рокля couture от скъпоценен шифон, парфюмеристът скицира нов, кристален, почти неуловим портокалов цвят, смесен с нежна деликатна медна роза, за да създаде пристрастяване, подобно на това на eau de parfum.



При дестилацията на новото ароматно предложение, свежестта на цвят от мандарина, чувствеността на гарденията и блестящата вибрация на ветивера действа като движение, което дава нов ритъм на аромата, акцентиран от дързост и спонтанност.

За ELIE SAAB Le Parfum, кутюриерът създава бутилката с формата на скулптиран кристал. А в новата версия стройната и удължена форма на eau de toilette още повече подчертава и излъчва светлината, така любима на дизайнера, който умее да танцуива с нея.

More from View Sofia

More Body