Следва

Певицата Йоанна Драгнева става водеща по БНТ2

Карл Кокс пусна Pure Intec Two

Преди броени часове на пазара излезе продължението на култовата... 

Music преди 11 години

Метрополис подаряват безплатен даунлоуд на новата му компилация на първите 100 фена, закупили билет на касите на Арена Армеец на 19 април

Преди броени часове на пазара излезе продължението на култовата серия Pure Intec на лейбъла на Карл Кокс Intec Digital. Компилацията идва 9 години след старт на поредицата през 2004 година.

“Мислим, че е време. Работихме доста упорито в последните години, за да изкараме Intec отново в първите редици на световната техно-сцена. Имаме страхотен списък от талантливи диджеи и е време да им дадем възможност за признание. Това ново издание отбелязва успеха на лейбъла и отразява изключителните качества на нашите артисти и техните тракове” - споделя Карл за новия албум.

Pure Intec Two идва в две части. Първата е миксирана от самия Кокс и включва освен оригинални тракове, и няколко имена – гости на лейбъла, като Jim Rivers, Ben Sims, Yousef, Foamo, Tomy Declerque, Reso, Nicole Moudaber, Sharam, Layo & Bushwacka! и Loco Dice.

Втората част е дебютната компилация на Jon Rundell, с ексклузивни тракове на артистите от Intec Digital - The Junkies, Victor Vera, Nicole Moudaber, Daryl Stay, Dosem, Pirupa, Alex Sibley, Marco Bailey, Carlo Lio, Tomy DeClerque, Mark Reeve, Ben Sims, както и самият Jon в колаборация с Digital Primate.

В Pure Intec Two специален бонус са няколко ремикса на парчета от революционния албум All Roads Lead to The Dancefloor (2011), който Карл Кокс пусна на USB-флашка със специален самообновяващ се софтуер, позволяващ на феновете да получават последнователни части от албума в рамките на повече от година.


Успехът на този формат е и причината новата компилация да излезе със същата технология.

Концепцията е ясна – всеки фен, който заплати Pure Intec Two, получава бонус тракове от лейбъла, които автоматично се качват при включване на USB-флашката в компютър с интернет.

Разбира се, на партито в България ще чуем голяма част от Pure Intec Two. Компилацията тепърва ще бъде представяна със серия тематични партита, а Carl Cox пристига у нас дни, след като събра най-големите имена от техно сцената под купола на Carl Cox Tent на Ultra Music Festival в Маями и беше хедлайнер на най-големия фестивал за електронна музика в Европа – Time Warp в Германия.

На 19 април в Арена Армеец определено предстои нещо грандиозно. Запазената марка е Метрополис!



***
Събитието се осъществява с медийната подкрепа на радио NOVA, SofiaLive.bg, Timeart.bg, Tillate.bg, Dnes.bg, Stashbg.com, Disco.bg, Stand.bg, DJbook.bg и MySound.bg, bTV WEB, Go Guide, Stashbg.com, Tochka.bg и ViewSofia.com
 

More from View Sofia

More Music