Следва

Гмурнете се в лятото с новата колекция CND Shellac™ Summer Splash

Днес си купихме: Sensibio H2O AR - новата мицеларна вода за чувствителна кожа

Преди 20 години, създавайки Sensibio H₂O, първата почистваща мицеларна вода, напълно биологично съвместима...

Hair преди 11 години

Кожа, бяла като сняг или пък, кожа, целуната от слънцето... са непостижими поетически сравнения за хора с проблемна кожа, склонна към зачервявания. Розацеята, при която те са извънредно характерни, е третото дерматологично заболяване в света (след атопичен дерматит и акне), за което хигиената е изключително важна за подобряване на състоянието.

Специалистите знаят, че използването на хигиенен продукт без изплакване облекчава дразненето, намалява зачервяването и чувството на опънатост при хората, страдащи от розацея. Усилията им да изработят подходящ продукт при изброените проблеми се увенча с успех - френската компания BIODERMA разви един от топ продуктите си - мицеларната вода за почистване, като я пригоди чрез специална формула за чувствителни и много чувствителни кожи.



Sensibio H2O AR е единствената почистваща мицеларна вода с висока толерантност, която по биологичен път действа върху зачервяванията. Благодарение на патента Rosactiv®, продуктът действа върху биологичната причина за разширяване на съдовете и по този начин намалява зачервяването. Екстрактът от краставица и алое вера незабавно намалява дискомфорта. Sensibio H2O AR има действие 4 в 1: почиства, успокоява, освежава и тонизира.

Днес избрахме да опитаме тази вълшебна мицеларна вода, но е добре да се знае, че от BIODERMA предлагат програма за цялостна грижа за кожа с розацея в три стъпки:



1. Хигиена: Sensibio H2O AR мицеларна вода.

2. Ежедневна грижа: Sensibio AR крем против зачервяване.

3. Слънцезащита: Photoderm AR крем с висока защита (SPF50+/UVA33), специално разработен за кожа със зачервявания, който изравнява тена.

Преди 20 години, създавайки Sensibio H2O, първата почистваща мицеларна вода, напълно биологично съвместима с кожата, BIODERMA помогна на хората с чувствителна кожа да намерят сигурност и толерантност, съчетани с ненадмината ефикасност в един продукт. Естерите на мастните киселини, съставни елементи на мицелите, са подобни на фосфолипидите на мембраните на кожните клетки и помагат по естествен начин да се възстанови хидролипидният слой и с лекота да бъдат отстранени всички замърсявания.

И днес, години по-късно, Sensibio H2O е предпочитан продукт за поддържане хигиената на кожата при всякакви условия и по изключително лесен начин /бутилките с разтвор са пригодени за боравене дори с една ръка/. Очакванията за новия разтвор са също толкова високи и напълно сигурно - постигнати от BIODERMA.
 

More Hair