Следва

Приказки за кларинет

Петте любими парчета на Преслава Пейчева

Тя съчетаваше всичко - огромен талант, красота, финес, стил и харизма...

Music преди 11 години

Преслава Пейчева е онова момиче, което през 2007-ма година се класира на почетното трето място в първото издание на Music Idol, а малко след това късметът и се усмихва отново и тя получава предложение да стане вокалистка на група "Те", където да заеме мястото на напусналия Любо Киров.

Бившата айдълка, притежателка на великолепен кадифен глас, влиза веднага в състава и за кратко успява да наложи собствения си почерк върху творчеството на момчетата. Тя внася необходимата доза сладострастие и замечтан привкус от аренби, груув и фънк, от която се нуждаят и именно това изтрелва "Те" нагоре, записвайки името им в листата на най-добрите музиканти у нас.

Доказателство за добрата им работа са не само наградите, които получават от тогава, а и множеството ангажименти и многобройните участия в развлекателни и телевизионни проекти, които пълнят графика им непрекъснато. 

Няма как да не споменем и, че успехът на "Те" е неразривно свързан с любовта. Красивата блондинка има връзка с колегата си Ясен Велчев, който също е част от групата и може би заради това двамата дълго време крият връзката си от обществтвото. С днешна дата обаче, те са безкрайно щастливи, влюбени и женени, а какво слушат докато се обичат, ни споделя Преслава малко по-надолу:

Michael Jackson - Beat It Live Bad Tour 1987
Започвам с Краля на поп-а.Такъв артист, музикант и певец ще вдъхновява още много поколения след смъртта си.
 



Whitney Houston - All the man i need
Tакава певица сигурно няма да има още 1000 години. Тя съчетаваше всичко - огромен талант, красота, финес, стил и харизма. Избрала съм едно изключително концертно изпълнение, защото при нея в най-силните години от кариерата и, те бяха по-добри и въздействащи дори от студийните записи! За мен ще си остане неповторима!
 



Lisa Stansfield - Change (live)
Друга певица с много класа, която много харесвам. Мнозина я наричат "бялата негърка" и има защо!
 



Emeli Sandé - My Kind of Love
На пръсти се броят съвременните световни певци, които ми харесват и мога да кажа, че правят истинска музика с послание. Тази е една от тях.
 



ФСБ - Високо
 "Звездите са звезди, защото са високо!" Много ми се иска болшинството съвременни български "звезди", които си мислят, че правят музика да имат сетивата да осмислят всичко в тази песен на големите ФСБ!
 

 

More Music