Следва

Спечели CND Shellac маникюр в тон с любимата си пролетна тенденция

Супер героят в битката със стареенето на кожата - Cellular Power Serum от La Prairie

Кожата започва своя живот с непокътната и естествена антиоксидантна самозащитна система...

Hair преди 11 години

La Prairie правят чудеса. Това го знае всеки, който използва или е използвал някога продукт от швейцарската марка. И то чудеса в буквалния смисъл: скоро след употребата на основните им продукти, се улавяш на учуденото си изражение в огледалото, което обичайно казва всичко. А в този случай казва: "Това е невероятно, ти си супер!".
Така е, ще кажете, с луксозните продукти. Да, но има и луксозни продукти, които нямат съвсем идентично въздействие върху нас и самочувствието ни. Такава е истината, продуктите на La Prairie са извънредно ефикасни, иновативни и много, много качествени. Затова новината за нов чудодеен продукт от марката ни зарадва извънредно много в най-важния сезон за възстановяването, укрепването и разкрасяването на кожата - пролетта.

Става дума за Cellular Power Serum от La Prairie, ново попълнение към колекцията на марката - Cellular Power Collection - абсолютен първенец на пазара в борбата с възрастта. Този ежедневен серум е буквално тройна заплаха за процесите на стареене, осигурявайки в синергия – енергия, отбрана и защита, в една изключителна формула, която съдържа най-важните компоненти, за поддържането на кожата млада и здрава.


Колекцията Cellular Power 

Какво поясняват специалистите? Кожата започва своя живот с непокътната и естествена антиоксидантна самозащитна система. В рамките на тази система се намират био-сензорите, които действат като алармена система и засичат входящите вреди за кожата, причинени от свободните радикали. Когато кожата е млада, сензорите функционират на оптимално ниво, но с напредването на възрастта кожата е все по-податлива на оксидативния стрес, заради токсините и химикалите в атмосферата, сензорната й система вече не работи с пълния си капацитет.

До момента сме разчитали най-вече на анти-оксиданти от външни източници за борба със свободните радикали и съответно срещу процесите на стареене ... до сега. Учените от La Prairie създадоха революционна формула на защитен-подсилващ комплекс Defense-Fortifying Complex на базата на гигантска фалопия, сини микроводорасли и сърцевината на листа от глобулария, които ре-активират отслабващата защитна силата на кожата и я поддържат в постоянна бойна готовност за идващите вреди от свободните радикали. Този мощен комплекс на растителна основа съдържа съставки, които стимулират функцията на естествените анти-оксиданти на кожата, включително тиредоксин и глутатион – познати като най-комплексните защитни агенти създавани някога. Всъщност, защитния-подсилващ комплекс рестартира вътрешните системи на кожата, за да я накара да работи по-усилено и за да се защити от вредите на околната среда. Тази нова формула черпи от естествената анти-оксидантна защитна система на кожата, за да активира собствените й защитни системи и за да й помогне, така че тя да остане в състояние на постоянна бойна готовност и да функционира оптимално.




При създаването на формулата на Cellular Power Serum е от решаващо значение да се включат някои ключови и много ефективни съставки от така успешния негов предшественик - Cellular Power Infusion. Една от тези съставки е известният клетъчен енергиен комплекс Cellular Power Complex, който включва ексклузивен обновяващ кожата пептид и екстракт от растителни стволови клетки, за да помогне за поддържането на естествената епидермална функция на стволовите клетки; швейцарски снежни водорасли, за да увеличат дълголетието на клетките и противодействат на UV стреса и тъканна матрица, за да се стимулира естественото реструктуриране и обновяване на кожната тъкан.

Серумът е лесен за употреба, нанася се супер икономично - по една две капки се дозират в дланта и нежно се нанасят по кожата, не и около очите. Предварително кожата е почистена и тонизирана, а след серума нанасяме обичайния си хидратиращ крем от гамата на La Prairie.

Кожата започва своя живот с непокътната и естествена антиоксидантна самозащитна система. Сякаш ние разцъфваме в синхрон с пролетта. Изключителен продукт, който наричаме Супер герой - спасител на нашата кожа.

В продажба от Април 2013.
 

More Hair