Звук и мултимедийни ефекти от чужбина за Solar Easter

На 3-и май Зала 1 на Интер Експо Център ще е домакин на традиционното великденско издание на най-добрия фестивал за електронна музика у нас Solar...

На 3-и май Зала 1 на Интер Експо Център ще е домакин на традиционното великденско издание на най-добрия фестивал за електронна музика у нас Solar. Специален гост на събитието ще е легендарният Richie Hawtin, артистът, който за последните 20 години e сред най-актуалните техно диджеи. Винаги различен и иновативен, всяко участие на Richie Hawtin има завършена концепция, която пренася публиката в неговото измерение. Именно това визуално и музикално пътуване ще усети публиката на Solar Easter. Всеки елемент от партито ще е прецизно съобразен с минималистичната концепция на Richie от сцената, през осветлението до най-малкия детайл. Затова от чужбина ще бъдат внесени специални осветителни устройства, неизползвани до сега у нас. Организаторите от Yalta Club ще обработят цялата зала с акустични материали, които ще осигурят перфектния звук за качественото забавление. Звуковата система също ще бъде наета от чужбина, тъй като в България няма подобна техника, която да отговаря на изискванията на гостуващата звезда.

Освен с безспорната класа на Richie Hawtin, Solar Easter ще срещне родните фенове с още двама чуждестранни артисти, които определено има какво да покажат. Дъблинчанинът Гавин Линч, по-известен под музикалния псевдоним Matador, който от 2011 г. е част от звездната селекция в музикалния лейбъл на Richie Hawtin Minus. Креативността и страстта му към авторска музика са причината неговият live да е един от най-успешните електронни проекти днес. На сцената на Solar Easter българската публика ще посрещне за първи път и испанеца Paco Osuna, чиито пърформанси през последните 10 години присъстват в програмите на най-добрите клубове и фестивали в света. Българският представител на великденския Solar ще е резидентът на Yalta Club Liubo Ursiny.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.