Следва

Lunchtime shopping - T-shirt

Гуинет Полтроу е "Най-красивата жена на света" според сп. People

Тя победи актрисите Дженифър Лорънс, 22, и Аманда Сeйфрид, 27, и грабна титлата от най-добрата си приятелка Бионсе, 31, която я спечели миналата година...

All fashion преди 11 години

Холивудската звезда Гуинет Полтроу бе обявена за Най-красивата жена на света за 2013-та година от списание People. Тя победи актрисите Дженифър Лорънс, 22, и Аманда Сeйфрид, 27, и грабна титлата от най-добрата си приятелка Бионсе, 31, която я спечели миналата година.

Определянето ѝ за неземна красавица и за жената с "непроменящо се през годините излъчване" провокира доста коментари в Twitter, повечето от които – негативни.

"Ако Гуинет е най-красивата жена на света, то аз съм десетократен олимпийски медалист и пилот от "Топ гън", бе едно от изразените мнения в социалната мрежа.

Друг написа: "Значи Гуинет е най-красивата жена... Как точно го решихте?"

"ПР-ът на Гуинет определено заслужава огромен бонус за тази година", добави друг, който явно не знае, че всичко това се случва само седмица, след като Гуинет оглави съвсем друга класация.

Тя оглави листата на най-мразените знаменитости в Холивуд на сп. Star. Според списанието и неговите читатели, актрисата е арогантна и си "вре носа" навсякъде. "Иска й се да разбира от всичко. От готварство до това как да се обличаме. Бута се навсякъде!"

Въпреки всичко това факт е, че напоследък актрисата е сред най-коментираните знаменитости в Холивуд и то не заради ролята ѝ в нашумелия филм "Железният човек". Но пък това си е една добра реклама за предстоящата нова част на лентата, нали?

 

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 1 ден

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично. 

Giorgio Armani Menswear Spring/Summer 2025

All fashion преди 1 ден

В мъжката колекция Пролет/Лято 2025 Джорджо Армани остава верен на себе си, като също така поставя едва забележима граница между предишното шоу на другата си линия - Emporio Armani. От нея настоящото шоу краде спокойните силуети, ризите с драматични изрезки и почти шалвари, пъхнати в груби ботуши.