Следва

Сара Брайтман литва в Космоса

Mo’ Horizons Soundsystem на живо

Глобалният успех на музикантите от Mo’ Horizons се дължи най-вече на позитивният подход и топлината на...

Music преди 10 години

Този петък, 10 май, популярната немска формация Мо'Horizons се завръща в България за концерт в София Лайв клуб. За шоуто у нас пристигат вокалистката Denis M’Baye, перкусионистът Nene Vasquez, а целият бенд ще бъде дирижиран от добре познатия ни Ralf Drosemeyer. Събитието се организира от ReelFeel с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Глобалният успех на музикантите от Mo’ Horizons се дължи най-вече на позитивният подход и топлината на музиката им, която умело съчетава различни стилове като латино, соул, фънк, дръм'н'боса и други. Всичко това дава отражение върху визията на Mo'Horizons, за които съвсем спокойно можем да кажем, че вече близо 15 години за ненадминати в популяризирането на тропическите ритми и звуци.

Имат издадени пет успешни студийни албума, многобройни ремикси, участия в различни фестивали и турнета, а парчета като “Hit The Road Jack”, ‘’Ai Mi Morena’’, “Drum’n’Boogaloo’’ дефинират музикалният жанр бразилектро. В последният си албум, Мо Horizons продължават да търсят нови вдъхновения, като този път черпят музикални идеи от Балканите.

Резултатът е парчето с Varna Boogalo Crew „Който Пие Бира“, което едно от най-успешните от новият им албум. От българска страна на сцената на София Лайв клуб този петък ще чуем идеолозите на ReelFeel - диджейското дуо Sirius & Methodikal.

Билети за концерта на Mo Horizons може да намерите на цена от 15 лева в мрежата на Eventim. Повече информация за това събития и клубната вечер ReelFeel търсете на сайта reelfeel.bg
 

More from View Sofia

More Music