Следва

Дами и господа, DEPECHE MODE!

"Евровизия - 2013" - десетката на финалистите

Първото място тази година според дружната преценка на...

Music преди 10 години

Песенният конкурс "Евровизия" започва утре в Малмьо, Швеция. На 14 и 16 май са първите полуфинали, а на 18 ще се състои финалът, в който европейските изпълнители ще се борят за титлата "Най-добър" и право да проведат конкурса в собствената си страна на следващата година. Букмейкърите вече подредиха песните с най-големи шансове за победа. Ако решим да им се доверим, ето как ще изглежда десетката на финалистите на "Евровизия - 2013".

Първото място тази година според дружната преценка на букмейкърите отива право при 19-годишната Емили де Форест от Дания. Младата певица, счита се, има всички шансове да отнесе приза не само заради таланта и авторското си парче Only Teardrops, но и танците с боси крака (които, по думите й, й помагат да чувства енергията на Земята), а така също и заради етническата музика, изпълнена с флейта и барабани.

Последното във видеата е това на Елица и Стунджи, добавено от нас. Да видим дали все пак в предвижданията на букмейкърите няма да настъпи объркване след изпълнението на харизматичната двойка. Пожелаваме им го!

































 

 

More from View Sofia

More Music