Следва

Кремена Оташлийска в look book-a на Chanel Cruise 2014

Веригата Marks & Spencer открива най-големия си магазин на Балканите в Paradise Centre

Английската верига открива своя най-голям магазин на Балканите на приземния етаж в Paradise Centеr този петък...

All fashion преди 10 години

Английската верига Marks & Spencer (M&S) открива своя най-голям магазин на Балканите на приземния етаж в Paradise Centеr този петък (17 май) от 10 часа. Разположен на площ от 1300 кв.м., магазинът, който е с ново разпределение, нов стил на осветление и нов дизайн на витрините, ще предлага наред с всички познати до сега стоки и собствените си козметични линии Floral-Essential и Royal Jelly.

Четвъртият поред магазин в България се откроява с приветливата си атмосфера и улеснения процес на пазаруване в комбинация с нов, завладяващ дизайн на витрините. Отделните секции на различните колекции са ясно обособени, като стилът им е подчертан със специален декор, който напълно разграничава отделните марки в рамките на M&S и помага на клиентите да намерят собствения си стил. Например, витрината на меките и красиви ежедневни облекла от колекцията Indigo включва етно елементи под формата на дървена маса на подпори и манекени от деним; луксозната, изтънчена и шикозна колекция Autograph e представена с черна стъклена маса и грациозни сребристи манекени; изчистеният, подчертано мъжки и решителен стил на Blue Harbour пък е пресъздаден чрез автентични дървени спортни съоръжения и голяма платноходка; вдъхновена от vintage модата, колекцията North Coast създава усещане за релакс и уют чрез провансалска тухлена стена.

"Щастливи сме, че тази седмица отваряме най-големия ни магазин на Балканите. Нашето желание е да задоволим индивидуалните вкусове и потребности на потребителите ни, като им предложим голямо разнообразие от висококачествени и стилни дамски, мъжки и детски модни колекции. С новата концепция на магазините ни се стремим да подчертаем уникалното усещане на марките на M&S, като подарим на нашите клиенти изключително изживяване при всяко пазаруване.”, казва Stancu Sorin, Мениджър за Балканите на магазините на M&S.

В магазина на M&S се предлага богата гама от колекции за дамско, мъжко и детско облекло, разнообразие от аксесоари и бельо. Козметичните линии включват душ гелове, есенции за вана, сапуни, лосиони за ръце и тяло, кремове за ръце и нокти и тоалетни води.

В деня на откриването, M&S ще зарадва първите 300 клиенти по случай новия си магазин с безплатни козметични продукти на M&S към всяка покупка.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.