Следва

Американски бисквитки с парченца шоколад

Душата ни харесва... Хладилникът Samsung 3050

Удобната организация на пространството и новите функционалности гарантират истински комфорт у дома...

All About Life преди 10 години

Когато говорим за него, говорим с наслада и лека усмивка като онази, която предизвиква поднесена кутия, пълна с безкрай изкушения. Тогава сърцето ти се разтупква ускорено, а пулсът ти скача до Олимп. Осъзнаваш колко малко ти трябва, за да бъдеш щастлив… Това ни се случва всеки път, когато го погледнем.
ТОЙ е сърцето на кухнята ни и нашият двигател на здравословен начин на живот.

За нас Samsung създаде хладилниците от висок клас от Серия 3050, защото имаме високи изисквания към добрата храна и стилния дизайн. Иновативните технологии в тях са решение за запазване на здравословните качества и свежестта на продуктите дълго време. Основната концепцията на Samsung, която ни спечели е фокусът върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите. Удобната организация на пространство и добавянето на нови функционалности са в основата на Samsung Серия 3050.





Плъзгащият се рафт Easy Slide говори достатъчно за себе си – лесно се отваря, изважда напълнo и отделя продуктите от цялото пространство на хладилника. В новите модели на Samsung кутиите във фризера могат да се извадят напълно, така че можете да слагате и да съхранявате големи неща без проблем. Допълнително удобство е, че те могат да се извадят напълно, дори когато вратата на хладилника е отворена само на 90 градуса. По-широката и по-дълбока поставка на вратата може да побере по-големи и по-високи бутилки.





Кутията Grab'n'Go - любимата ни част - може да се използва за съхранение на сосове, дресинги за салата или подправки, така че, когато готвите, директно да я извадите от хладилника и да я преместите на мястото, където приготвяте храната.





Диспенсърът за течности е проектиран на нивото на кръста, за да се улесни максимално използването му. Обемът на контейнера за вода вече е 4,5 л., което предотвратява необходимостта от често зареждане, като същевременно дава възможност той да се пълни с чиста вода по избор на потребителя. В Серия 3050 пространството е усвоено интелигентно, като над контейнера за течности е поставен Can Carry рафт, който позволява максимално ползотворно използване на пространството.





За истинско улеснение, особено в горещите дни и парти вечерите, Samsung Серия 3050 създава форми за лед автоматично. Благодарение на Twist IceMaker получаваме кристални кубчета лед.


Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung: www.facebook.com/SamsungBulgaria

 

Виж още:
Той е Samsung Серия 3050 – съюзникът на свежата и здравословна храна >>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.