Следва

Не сме сигурни какво носи Кендъл Дженър... но сме фенове

First impressions: Samsung Galaxy S24 Ultra или другото име на иновацията

Нова година, Ново Аз, Нов свръх телефон.  

All About Life преди 2 месеца

Месец след началото на 2024 година, Samsung разкри своя революционен изкуствен интелект - Galaxy AI, а заедно с него представи и новата си серия телефони S24 на грандиозното събитие Samsung Unpacked, което се провежда веднъж на 2 години. Може би се чудите защо сме толкова развълнувани и защо решихме да ви споделим тази новина? Отговорът е прост - в свят, в който технологията напредва със свръхскорост, се нуждаем от свръх телефон, който да ни помогне да се ориентираме в пространството. Samsung ни дава именно това - семпла на вид, но много мощна джаджа, която да отговорят на всичките ни нужди.

Galaxy AI променя правилата на играта с функции като Live Translate за моментален превод на съобщения и Generative Edit за перфектно обработени снимки. Серията Galaxy S24 е истинският синоним на понятието ексклузивност, както се убедихме от първо лице, но преди това едно много важно NB! 

Революционната флагманска серия на Samsung е достъпна в Yettel с изкусителна оферта, която предлага не само да имаме, но и да защитим бюджетно премиум устройството си. До края на февруари получаваме шанса да грабнем всеки от AI моделите с включена застраховка при повреда или кражба за 2 години в комбинация с 3 години безплатна гаранция. Ако нещо (*чукаме на дърво*) се случи, разчитаме на оторизирания сервизен център на Yettel, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони, независимо откъде са купени. Ние сме едни от късметлиите, вече сближили се с най-луксозния смартфон от серията S24 и го представяме надолу с удоволствие >>>

Първи впечатления

Още с пристигането си, Samsung Galaxy S24 Ultra ни впечатли. Опаковката му е минималистична, но много практична. В семплата кутия се съдържат инструмент за изваждане на SIM картата, USB Type-C кабел и гаранционна карта. Достатъчно беше да поставим SIM картата, да направим бърза настройка и да започнем да изследваме света на технологиите с Galaxy S24 Ultra. Просто, точно и не разточително.

Писалката

По принцип не сме сред феновете на телефоните с писалки, но Galaxy S24 Ultra промени нагласите ни. Моделът пристига с вградена S pen писалка, която е незаменим помощник при воденето на бележки, правенето на скици и рисунки. Вече не ни се налага да носим тефтер, химикал, резервен химикал (за всеки случай) и още няколко листчета, за да запишем важните неща. Писалката отразява изключително точно и детайлно почерка на всеки и имитира до съвършенство преживяването от изписването на думи върху хартия.

Титан

Титановият корпус е първият от вида си за Samsung, като здравината му гарантира още повече издръжливост. С доста по-прави страни и изключителна лекота, телефонът пасва идеално на всяка ръка. Единственият “проблем” (ако въобще можем да го наречем така) е трудното достигане на краищата на 6,8-инчовия дисплей с една ръка. Въпреки това, всички прости жестове – от отключване, през скролване и до отваряне на приложения, се извършват с изключителна лекота.

Дисплеят

Любовта ни към дисплея на Galaxy S24 Ultra серията заслужава цял отделен материал, но, нека кажем най-важното. Samsung Galaxy S24 Ultra разполага с Dynamic AMOLED 2X екран с пикова яркост от 2600 нита – иначе казано, в слънчевите дни всичко на дисплея се вижда кристално ясно и чисто. Отделна похвала заслужава и Vision Booster функцията – нашият личен фаворит. Тя прави преглеждането на снимки и видеоклипове на открито истинско удоволствие.

Бърз и отзивчив

Скролването на видеа в TikTok е като детска игра за Galaxy S24 Ultra, благодарение на високата му честота на опресняване от 120 Hz. Истинският тест за издръжливостта му проведохме в един натоварен работен ден. От тези, в които телефонът не спира да звъни, имаме поне 15 имейла и 10 съобщения и ни чака отразяване на най-новата колекция на любим дизайнер. Превключването между няколко приложения се случва плавно и безпроблемно с този телефон. Смело можем да заявим, че Samsung Galaxy S24 Ultra е идеалният спътник за мултитаскърите.

Zoom In, Zoom Out

Galaxy S24 Ultra ни изненада приятно със своята 50 MP телефото камера с 5-кратно оптично увеличение. И добрите новини не приключват тук – към камерата са добавени възможности за оптично увеличение при 2х и 10х. Може би се чудите какво означава това, обясняваме нагледно.

Представете си, че сте на мечтаната почивка в мечтаната държава. Разхождате се, смеете си, попивате от културата и атмосферата и внезапно достигате до величествен замък с кули, толкова високи, че не сте сигурни, че са истински. Вадите Galaxy S24 Ultra от чантата си, приближавате камерата с опцията за 5-кратно оптично увеличение и вече имате реалистична, напълно детайлна снимка на цялата забележителност. Не е нужно вие да променяте позицията си, не е нужно да настройвате камерата, просто снимате и вече сте готови да впечатлите всичките си последователи в Instagram с фотографски умения.

Galaxy AI - перфектният помощник

Интелектът на Galaxy AI може и да е изкуствен, но полезността му е напълно реална. Възможностите му са безброй, но ние се фокусирахме върху две от тях – ProVisual Engine и Generative Wallpaper.

Първата функция ни впечатли с богатия си набор от инструменти за редактиране на изображения, достъпни с едно натискане. Вече не ни трябват 5 различни приложения, за да направим снимките си перфектни, с ProVisual Engine лесно премахваме ненужни елементи, сенки и недостатъци.

Generative Wallpaper, от своя страна, ни позволява сами да създадваме тапети както за заключения, така и за началния екран на Samsung Galaxy S24 Ultra. Освен че е много забавна, функцията ни помогна да изразим креативността си, а разнообразието от фонове, които можем да персонализираме, ни оставиха смаяни.



И настоящи и нови клиенти на Yettel могат да се възползват от възможността да прекарат 2024 с Galaxy S24 Ultra – той е в цялата търговска мрежа и в онлайн магазина на yettel.bg, откъдето всяка поръчка пристига с безплатна доставка за цялата страна.

Страхотен, модерен и продуктивен, Samsung S24 Ultra е телефон от бъдещето. Препоръчваме!

More from View Sofia

HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

All About Life преди 1 година

Дългоочакваният модел на Huawei - HUAWEI WATCH D, смарт часовникът, който предлага измерване на кръвно налягане, съставяне на електрокардиограма и мониторинг на още куп здравни и лайфстайл параметри, вече е наличен на българския пазар на препоръчителна цена от 799 лева.

Мелания Тръмп, в убийствена черна Valentino, прие престижна награда

Celebrities преди 2 години

Не жена, а женище! Не можем да спрем да я гледаме - ТЯ е другото име на стиловата, човешка, женска еволюция. ТЯ е стремежът към съвършенство, постигнат на практика. ТЯ е жената, на която и да не си признаваш, искаш да приличаш. ТЯ е изумителна! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.