Следва

Мариан Залцман: ALL IS FULL OF (HATE) LOVE

Мелания Тръмп, в убийствена черна Valentino, прие престижна награда

Не жена, а женище! Не можем да спрем да я гледаме - ТЯ е другото име на стиловата, човешка, женска еволюция. ТЯ е стремежът към съвършенство, постигнат на практика. ТЯ е жената, на която и да не си признаваш, искаш да приличаш. ТЯ е изумителна! 

Celebrities преди 2 години

Снощи Мелания и Доналд Тръмп бяха специални гости на гала вечерта в Палм Бийч, Флорида, по време на която бившата първа дама бе удостоена с награда за своята работа в полза на обществото - за неговото развитие и добруване. На събитието, организирано от Републиканската партия, невероятната словенка блести в свръхелегантен тоалет, украсен с пера на ръкавите от модна къща Valentino (четете още: Друго си е свободният живот: първа поява на Мелания Тръмп след Белия дом). Абсолютно самодостатъчната в умерената си пищност дреха е комбинирана само с чифт диамантени обици и пръстен.   

Наградата Spirit of Lincoln е признание, което се дава на хора, доловили духа на Ейбрахам Линкълн в професионалната си кариера, ориентирана към положителното развитие на социума и човечеството като цяло. 

На друго събитие преди два дни, в ресторант Мар-а-Лаго, Мелания отново носи черно, този път обаче елегантната одежда е гащеризон от Ralph Lauren. Косите са пуснати - богати, елегантно тонирани и лъскави, за разлика от появата снощи, за която госпожа Тръмп предпочита свободен, прекрасно подреден кок. Нито за миг супер високите токчета не са пренебрегнати, а щастието е изписано на лицето на тази невероятно привлекателна жена. Радост за очите! 


 

More from View Sofia

Любовта е руса: Ким и Пийт си match-наха косите

Celebrities преди 2 години

Естествено, че това е съществена новина само доколкото платиненото, студено русо става топ тренд за лято 2022 и доколкото новото е добре забравено старо, защото това решение е точно a la Брад Пит и неговите любови през годините... 

"Неуместно!": френската министърка Марлен Шиапа в Playboy и всички реакции

Celebrities преди 1 година

Държавният секретар на френския премиер по въпросите на социалната икономика и асоциативния живот, 40-годишната Марлен Шиапа, е центъра на скандал, след като позира за списание Playboy и говори в интервю за правото на жените свободно да изразяват своята сексуалност

More Celebrities