Следва

Street Style вдъхновения... Скъсани джинси

Какво ново - Versus и J.W.ANDERSON триумфират в Ню Йорк

С емблемите на Versace като лъскавата кожа, златните копчета, безопасните игли, неоновите цветове...

All fashion преди 10 години

Няколко месеца след обявяването на малко оксиморонното сътрудничество между сексуалния заряд в дрехите на Донатела Версаче и артистичния „скулптор”, безкрайно талантливия британец J.W. Anderson, в сряда вечерта в Ню Йорк двете противоположни естетики в модата сътвориха колекция, обединени за идеята Versus, и триумфираха с прекрасната нова колаборация J.W. Anderson for Versus.

И точно като магнит, положителният и отрицателен полюс показаха в това ревю неудържимо привличане, секс, ексцентризъм и мода.

В стила на Андерсън е мъжете да изглеждат объркани в топове с едно голо рамо и поли, вместо панталони, и тук наблюдаваме подобнo явлениe, но жените... жените на британеца за Versus са облечени в екстравагантност, създадена от два диаметрално различни стила с една обща любов, а именно 90-те години на миналия век, когато силното влияние на Джани Версаче преобръща светогледа на луксозната мода.



С емблемите на Versace като лъскавата кожа, златните копчета, безопасните игли, неоновите цветове, животинските принтове и като цяло идеята за "пънкарски шик" Андерсън е запазил тази секси нишка, като е майсторил модернистични рокли, с множество прорези, цепки по полите, еклектики като съчетанието на трикотажна материя с дантела и резултатът е налице!

Много добра колекция, мислена в детайли, страхотно бъдеще за алтернативния британец! 














































 

More All fashion