Следва

Бутик „Maria Queen Maria” на Мина Кайе е новото любимо място на артистичните жени

We love... Възроденият Versus по дизайнерското перо на Кристофър Кейн

Не просто ми харесва, а направо я обожавам. Жената Versus, която си създал надминава очакванията дори на...

All fashion преди 14 години

Скъпа Донатела,

Начална точка за мен в колекцията Есен/Зима 2010 бяха старите кампании на Версус, които са с твоя дизайн. Влюбих се в цветните ефекти на принтовете.

Хрумна ми, че ще бъде прекрасно, ако решим колекцията в тези цветове...стоманено синьо, блестящ оранж и нюансите от цвета на сливите, които са в силен контраст с черното, тъмнозеленото и въздушните цветове. Вдъхновението за колекцията беше мой естетичен микс с Версус. Комбинирах моите дизайни с вече съществуващото богатство. Исках да внеса повече от мен във „Версус уравнението”.

Работих с кожи, кадифе и сатен, така че се получи експериментална, смела линия. Обувките и чантите са точно структурирани, почти военен стил, много рок енд рол, но и с истински женствени детайли. Тънката линия в талията и овално плисираните поли в сатен и кадифе са много женствени и красиви, но все пак със силно, различно присъствие.

Харесва ли ти?”

Кристофър К.

"Скъпи Кристофър,

Не просто ми харесва, а направо я обожавам. Жената Versus, която си създал, надминава очакванията дори и на моето претенциозно творческо съзнание. Цветовете ти, принтовете, линията, която е свръх женствена и крехка, а в същото време е толкова контрастно силна заради материите като кожата и кадифето...

О, Кристофър, а онова зелено, което никога не съм си представяла, че може да изглежда така в дреха на Versace, то ме вдъхновява и ме кара да мисля за жената като истинско чудо на природата, защото би облякла всичко и всичко би й стояло добре, стига да е качествено...

Обожавам твоето червено, разкошен си!

Твоя завинаги,
Донатела

P. S. Отговорът на Донатела е художествена измислица, просто новата колекция на Versus ни вдъхновеи да му отговрим от нейно име. 
 

More All fashion