Следва

Синьо

Nail bar

Красотата вече не изисква жертви, изисква няколко часа забавление с адрес кв. Лозенец, а мястото - Nail Bar...

Body преди 15 години

Красотата вече не изисква жертви, изисква няколко часа забавление с адрес кв. Лозенец, а мястото - Nail Bar.

Не тръгвай натам, ако нямаш поне половин ден, в който да се подредят грижите за косата, маникюра и един умопомрачителен масаж, например.





Когато стартира преди три години, Nail Bar e единственото място в София, където можеш да прекараш цял ден в грижи за красотата си, разредени от кратки почивки с витаминозен фреш или хубаво еспресо с красив мъж, който е пристигнал за един маникюр.

Барът на красотата се разполага на 250кв. метра площ на улица Якубица 25 в центъра на София. Нямаш никакъв проблем с паркирането, защото мястото има собствен паркинг.





На горния етаж на Nail Bar са зоните за маникюр, фризьорският салон и барът.





Твоята прическа ще направят коафьорите, които изобретиха „стъклената прическа” на Теди Велинова – изцяло идея и реализация на Nail Bar, същите печелят първо място за дневна прическа в годишните награди за фризьорство на списание Coiffure.









Долният етаж е уютното кътче за релакс, удоволствие и процедури (сауна, масажи, маски, пилинги, солариум), както и педикюр.





В тъмната махагонена зала за масаж и процедури, осветена единствено със загадъчното огнено трептене на свещи, се долавя леко шумолене на вода от изкуствен фонтан.





Всеки попаднал там мигновенно изпада в греховносладко спокойствие, което няма нищо общо с напрегнатия делник навън.








В Nail bar перфектният външен вид е фетиш, не случайно всички звезди са там, както и най-добрите продукти, сред които фенските Angel, Ingrid Millet, Guinot.

Началната стъпка за твоята фигура започва така: хранителен режим, който ти се прави на място и напълно безплатно, хранителни добавки за стимул и 10 – 11 процедури с първия френски апарат за тяло в България, с който получаваш максимален и гарантиран ефект в премахването на целулита.





Няма начин на такова място да не присъства и уред за фотоподмладяване и фотоепилация, какъвто е в случая френският L600.

Nail Bar работи без почивен ден и без краен час.
Точният адрес е улица Якубица 25
Телефон : +359 2 868 88 89

Любима процедура на ViewSofia: „Две хубави очи” – половинчасова терапия, която премахва тъмните кръгове, бръчките и всички признаци на умора от твоите очи. 30 мин, 45 лв.

More from View Sofia

More Body