Следва

Маска за извайване на силуета

Новата игра на ViewSofia и ZlatnaRibka...

Продуктите, които ни предлагат от Macadamia и Lakme са подходящи за всяка модерна и съвременна жена, която използва сешоар, а после и...

Hair преди 10 години

Лятото наближава, а с него идват и всички горещи емоции, за които мечтаехме цяла зима. Обличаме онази любима ефирна рокля, сандалите на платформа и връзваме косата си на кок и...се връщаме обратно към косата, която преди да покажем на слънце, задължително подхранваме. Системата е ясна - отиваме при фризьора, който ще подкаси връхчетата, правим си маска с яйца и мляко и лимон и оцет и какво ли още не. Така де, но ни трябва и професионална грижа, която ще защити косъма от вредните лъчи, някоя маска или заклинание, които да запазят цвета и тя да остане здрава и жизнена. Залагаме на сигурното и се доверяваме на продуктите с ядка макадамия, които обичат косата ни.

И за да ни докажат верността си към нас жените, Macadamia и Lakme ни правят подарък, а ние само трябва да си го изберем. Условието е лесно – избери си серия продукти за коса от подбраните по-долу - за обем, за слънцезащита или за изтощена коса. Намери в описанието скрития в някоя от думите линк, който води към продукта в zlatnaribka.com. И така за двата продукта в сериатя. Очакваме да ни изпратиш на email [email protected] писмо със заглавие zlatna ribka, в което да има и двата линка на продуктите в избраната от теб серия за коса, както и обяснение – защо точно тази серия е подходяща за теб. По един комплект от трите серии ще бъдат подарени на три от вас точно на 21 юни.

Не забравяй да напишеш трите си имена, години, адрес и телефон за обратна връзка.

Продуктите, които ни предлагат от Macadamia са подходящи за всяка модерна и съвременна жена, която използва сешоар, а после и преса и боя за коса и топло и студено къдрене. Един комплект включва шампоан Макадамия, маска Макадамия и олио Макадамия, които са за обем, за боядисана коса или за изтощена. Само изберете серия и ние ще я подарим на три от вас.



Марката Macadamia Natural Oil™ e специално създадена за "проблемни" коси. Ако косата е изтощена /химически, от слънце или вятър/, заплетена, боядисана, изрусявана, къдрена, трудна за стилизиране, клепнала и безжизнена, суха, не мека и без усещане за копринен допир, гъста и "храстовидна", то продуктите с макадамия са нейната необходима грижа.

1. Серия за суха и изтощена коса

Дълбоко подхранващата маска Macadamia Natural Oil Deep Repair подхранва и възстановява дори най-сухата, изтощена и проблемна коса . Изключително богатото съдържание на естествени масла съживява косата ни както никога досега. Това е реконструктор, който прониква в дълбочина и изгражда косъма отвътре. Възстановява и преобразява сухата и увредена коса, като й придава изключителни еластичност и блясък.


Шампоан без сулфати Macadamia Rejuvenating Shampoo е специално създаден да хидратира и защитава косата, докато я измива нежно. Шампоанът е подходящ за всички типове коса, но се отразява най-добре на сухата и изтощена коса.


2. Серия за обем

Шампоан за обем за тънка и слаба коса Lakme Body Maker. Кератинът заздравява фибрите във вътрешността и предотвратява чупливостта на косъма. Съдържа натурални пшенични аминокиселини, които действат във вътрешността на косъма. Косата е обемна, с повече плътност, но същевременно лъскава и лека. Без парабени, PEG и минерално олио.


Маска за обем за тънка и слаба коса Lakme Body Maker. Кератинът заздравява фибрите във вътрешността и предотвратява чупливостта на косъма. Съдържа натурални пшенични аминокиселини, които действат във вътрешността на косъма. Начин на употреба: Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса и оставете да подейства няколко минути. Изплакнете обилно с вода. Без парабени, PEG и минерално олио.


3. Серия за слънцезащита

Lakme Sun Care- Специален възстановяващ шампоан за след слънце и плуване. Нежно отстранява следите от хлор и морска вода. Съдържа натурални пшенични аминокиселини, които действат във вътрешността на косъма. Осигурява високо ниво на хидратация. Косата възвръща естествения си блясък. С UV филтърна защита от слънцето. Съдържа масло от монои от Таити и катионни полимери от растителен произход. Без парабени, PEG и минерално олио.







Интензивна възстановяваща маска за след слънце Lakme Sun Care. Възстановява фибрите на изгорялата от слънце коса. Дълготрайна защита на косата. Съдържа натурални пшенични аминокиселини, които действат във вътрешността на косъма. Висока степен на хидратация. Брилянтен блясък и мигновено разплитане на косата. С UV филтър за защита. С масло от монои от Таити. Серамиди, които възстановяват вътрешността на косъма. Начин на употреба: Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса и оставете да подейства няколко минути. Изплакнете обилно с вода. Без парабени, PEG и минерално олио.



Имаш цели две седмици, а после те очаква здрава и хубава коса, която е перфектен завършек за лятната визия на плажа.

 

More Hair