Следва

EXIT 2013

Рут представя нова песен и тръгва на турне

Певицата тръгва на пролетно турне в 5 български града...

Music преди 10 години

За всички, които с нетърпение очакват следващата песен на български от Рут Колева, новините са добри. “Виждам те”, която е записана като специален подарък към българските фенове на певицата, ще бъде представена с концерт на 25 май в Sofia Live Club.

Наред с промоцията на парчето, на концерта за първи път ще бъде показан и неговият видеоклип, който беше заснет няколко дни преди предстоящия концерт в събота и стана факт благодарение на неуморната работа на екипа, който стои зад видеото, в продължение на няколко денонощия. Режисьор на клипа е Деница Даскалова, а операторското майсторство е дело на Дамян Димитров. За стайлинга и сценографията във “Виждам те” заслугите са на Ева Вентова. Песента е сингъл извън предстоящия нов албум на Рут и е записан специално за българската публика.

Началото на концерта в Sofia Live Club на 25 май е в 22:00ч., а входът е с цена от 10лв. Посетителите ще имат удоволствието да чуят и актуалния сингъл на Рут - песента “Better”, чийто клип наскоро беше заснет в Лондон.

Освен в София, в края на май и началото на юни Рут ще има концерти във Варна, Сливен, Бургас, Русе и Велико Търново. Певицата ще лети до Варна на 23 май, за да даде старт на пролетното си турне, което включва общо пет дати:

23 май - Варна - Vintage 33
31 май - Сливен - клуб “Тангра”
1 юни - Бургас - бар “Без име”
7 юни - Русе - клуб “Max”
8 юни - Велико Търново - клуб “Melon”

В концертната обиколка Рут ще се появява на сцената в компанията на:

Теодор Иванов - барабани
Елена Ангелова - перкусии
Евден Димитров-Ечи - бас
Филип Александров - клавишни
Стефан Стойков - китара

 

 

More from View Sofia

More Music