Следва

Кои са седемте печеливши в играта на ViewSofia и beautyexpert.bg

ZIAJA - натурална козметика за лице & тяло

Когато през 1989 година Александра и Зенон Жая от Гданск решават да основат своя малка фармацевтична компания, в която да произвеждат кремове според нуждите на различните кожи...

Body преди 10 години

Когато през 1989 година Александра и Зенон Жая от Гданск решават да основат своя малка фармацевтична компания, в която да произвеждат кремове според нуждите на различните кожи, те едва ли са си представяли, че след 24 години ще получат награда за най-силна марка в Полша в категория Козметика и Хигиена и ще бележат ръст в печалбите наред с някои от най-големите имена в козметичната индустрия.

Разбира се, няма нищо случайно в така стеклите се обстоятелства, имайки предвид, че основателят Зенон още преди идеята за бранда се отличавал като изключително способен фармацефт, който познава добре нуждите на своите клиенти и създадените от него кремове се харесвали много. През свободното си време той дори експериментирал с различни формули и така се зародила и идеята за компанията.



Жая се концентрирал върху продукти с прости, но чисти и ефективни формули, базирани на натурални съставки. Първият и емблематичен за компанията крем, който правят и който и до ден днешен е сред най-предпочитаните им продукти е кремът с натурален зехтин. Основната съставка в него е зехтинът, добит от студено пресовани семена на маслиново дръвче от вида Olea europaea, а допълнителни активни агенти са витамини А, Е, В5 и масло от карите. Неповторимата бленда от съставки осигурява широкоспектърна защита за сухата и чувствителна кожа и превръща продукта в категоричен бестселър вече повече от 20 години.






С течение на времето портфолиото на марката се разраства с бързи темпове, но винаги се придържа към концепцията на семейство Жая за чисти и качествени продукти, базирани на изключителни натурални съставки – масло от какао, козе мляко, масло от портокалов цвят.


Като например Orange Butter Creamy Shower Soap, душ-гелът с портокалово масло Д-Пантенол, който има силно подхранващо и омекотяващо действие. Интензивно хидратира и е на препоръчителната цена от 5,49 лева.    







Един от другите ни любими продукти на марката е дневният крем Goat’s Milk, чиято основна съставка са протеини от козе мляко. Продуктът съдържа бленда от незаменими подхранващи макрокомпоненти, растителни липиди, витамини А и Д + калций. Действието му се изразява в това, че стимулира синтеза на колаген в кожата, подобрява структурата й, заглажда фините линии, увеличава еластичността на кожата, предпазва кожата от вредното въздействие на свободните радикали, забавя процесите на стареене и подхранва и овлажнява кожата. Препоръчителната цена е 6.40 лв. 

 

More from View Sofia

More Body