Следва

Черно-бяло с грахово зелено, неутрално и пастели - колекцията на Jason Wu Resort 2014

Линда Еванджелиста и милиардерът Питър Мортън се разделиха

Новини за раздели се чуват тези дни. Едва що се потвърди отдавна чаканата вест за официалния развод на...

All fashion преди 10 години

Новини за раздели се чуват тези дни. Едва що се потвърди отдавна чаканата вест за официалния развод на семейство Путин, стана ясно, че друга знаменита двойка е сложила края на връзката си. Супермоделът Линда Еванджелиста, едно от най-ярките присъствия на модния небосклон от години, е приключила взаимоотношения с милиардера Питър Мортън и то съвсем неочаквано, или поне за външния наблюдател.

Когато едва миналия понеделник двойката беше снимана на червения килим по време на церемонията за връчване наградите CFDA, нищо не предвещаваше развръзката.

Двамата екс-възлюбени започват да се срещат през 2006 година, по времето когато Еванджелиста е бременна от Франсоа Анри-Пино. Въпреки разликата им от 20 години, двамата се чувстват чудесно заедно до 2010-а, когато решават да се разделят. Раздялата трае едва няколко месеца и Мортън и Еванджелиста възраждат връзката си.

Но едва вчерашния ден, в който нещата изглеждат необратими, и двамата поемат в съвсем отделни посоки.




Линда Еванджелиста на CFDA









Интересно е, че и друг супермодел - Наоми Кембъл, съвсем наскоро се раздели с дългогодишния си партньор. Руският милиардер Владислав Доронин не чака дълго след разпада на връзката и вече е с друга дългокрака хубавица - Луо Зилин.

Мода в разделите? Или мода във връзките...
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.