Следва

Лека салата с кълнове

Nokia Lumia 720

Елегантният Nokia Lumia 720 предлагат много от характеристиките на флагмана Nokia Lumia 920, като камера с различни филтри...

All About Life преди 10 години

Елегантният Nokia Lumia 720 предлагат много от характеристиките на флагмана Nokia Lumia 920, като камера с различни филтри, подробни карти и навигация от платформата HERE и супер чувствителен сензорен екран за едно по-истинско мобилно изживяване.

The Lumia 720 се отличава с 6,7-мегапикселова основна камера с изключителния Carl Zeiss обектив с апертура f1.9, за ярки и ясни снимки, всеки път и по всяко време. Устройството разполага и с 1.3-мегапикселова предна камера с широкоъгълен обектив и висока резолюция, която го прави идеален за групови снимки с приятелите или видео разговори през Skype.


Благодарение на мощния хардуер и дигиталния обектив на камерата, както и функциите Cinemagraph, Smart Shoot и Glam Me, улавянето и споделянето на зашеметяващи снимки с Nokia Lumia 720 e още по-лесно. Възможността за безжично зареждане отразява последните иновации от Nokia.
 
Nokia  Lumia 720 поддържат платформата HERE, като и услугите HERE Maps и HERE Drive за безплатна и цялостна навигация. Освен това, Nokia Lumia 720 се отличава и с LiveSight, технология базирана на детайлна 3D карта на света. LiveSight осигурява най-прецизното и интуитивно изживяване в подобрената виртуална среда и използва визьора на камерата на телефона, за да направи преоткриването на света толкова лесно, колкото повдигането на един телефон.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.