Следва

Мода с кауза - Британски звезди на благотворителна гала вечер в Лондон

На младоженците, честито! Нарцисо Родригес си взе съпруг на весела сватба

"Душичката ми, Нарцисо Родригес и прекрасният Томас Толан #идеалната #двойка #истинска любов", написа...

All fashion преди 10 години

Сезонът на сватбите омагьоса хората, включително и дизайнерите. Моделиерът Нарцисо Родригес и гаджето му Томас Толан вдигнаха весела сватба в Ню Йорк, първите фотоси от която споделиха самият Родригес и много близката му приятелка и отдавнашна поклонница на творчеството му - Джесика Алба, която споделя:

"Душичката ми, Нарцисо Родригес и прекрасният Томас Толан #идеалната #двойка #истинска любов", написа актрисата.

Нарцисо и Томас са заедно от няколко години. Говорейки за личния си живот, 53-годишният дизайнер споделя, че уютът в отношенията им създава именно Том:

"Том го постига като приготвя например фрикасе в сос в неделя. И по принцип - той умее да създаде определена атмосфера. Той е страхотен готвач. Затова и често си готвим заедно, отваряме бутилка хубаво вино и, ако вечерта го позволява, седим на терасата и се радваме на залеза."

Радостно е, че са намерили време за сватба, защото, по същото време, Нарцисо Родригес има доста натоварен работен график: в момента дизайнерът паралелно изработва две колекции: дамска за собствения си бранд и и отделна специална линия за един от популярните онлайн-магазини.






 

More All fashion