Следва

Зигзагообразен красавец

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица. Част 3

И днес се вдъхновихме от всичко красиво, което забелязваме, докато работим. Нашата кошница с желания и мечти...

All fashion преди 10 години

И днес се вдъхновихме от всичко красиво, което забелязваме, докато работим.

Нашата кошница с желания и мечти става все по-голяма, а съзнанието ни не спира да аплодира от възторг харесаното и с нетърпение бързаме да го споделим.

Петте неща за възторг, които ни вдъхновиха в днешния колебливо дъждовен ден, следват надолу:

Ава


Новата серия мебели на Такеши Миякауа представя интересно противоречие. Това е висок клас домашен интериор, който на практика съществува, но реално материалите, с които са направени са прозрачни и трудно се забелязват.

Такеши създава колекцията Видим/Невидим от парчета акрилно огледало, което отразява всичко наоколо.

Има вдлъбнати места, които са огнати по странен начин и пречупват светлината. Но това всъщност е интересното, защото все пак можеш да забележиш мебелите в стаята.



Масите и столовете са страхотни, в случай, че искаме сурреалистично обзавеждане на дома или офиса ни. Харесва ми идеята, която представя колекцията мебели. Мисля, че е изключително оригинално, различно и иновативно. Бих искала да ги видя ако не в дома ми, то поне в офиса.


designboom.com

Гери

Нова колаборация между Wolfgang Joop и Wiener Silber Manufactur създаде нещо наистина красиво, което силно ме вдъхнови тази седмица. Става дума за украшение за маса, което носи името „Магически гъби” и с лека ръка можем да ги приемем, като истинско произведение на изкуството, красота, която заслужава място в най-добрите музеи на Европа. Уолфганг получава своето вдъхновение от „Алиса в страната на чудесата” и определя гъбите, като „загадъчни и чудновати творения на природата”.



Вълшебни гъби свързваме с бароковите традиции, които имат за цел да превърнат ежедневните процедури в грандиозно и приятно изживяване. Изработка е изключителна- изплзваи са сребро, абанос и орех, след което гъбите са прикрепени с малки магнити и "растат" на палмово дърво.

Магически гъби! Звучи толкова приказно!


schonmagazine.com

Димитрина

Моето малко щастие, което се усмихва от бебешката си количка, ще ухае на вкусни ягодки в рокличката на Stella McCartney



Харесва ми, че е лятна, удобна и подходяща за лятото, освен това обожавам малките червени плодчета. Представям си го в бонбонената количка, а аз в компанията на ягодова еклерова „Неделя”.
shop.nordstrom.com

Елена

Розови и много ретро, не искам нищо повече от очила ми за това лято. Това, че са на Nina Ricci им носи бонус точки.


mytheresa.com

Плами

Цветно, свежо и с аромат на младост, кампанията на Nasty gal и колаборацията на марката с Lazy Oaf капсулира дивото и ни припомня за 90-те. Влюбих се във всичко, което пресъздава това видео- късите цветни рокли, принтовете с диня и вече изгарям от нетърпение за горещите слънчеви лъчи на слънцето, а аз да пия ягодово дайкири. Искам да дъвча дъвка и да правя големи балони, да лудея под звуците на рока и да танцувам до зори, облечена в къса лятна рокля с принт на плодове.



 

 

More All fashion