Следва

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица. Част 5

Сливащи се противоречия от Ermenegildo Zegna

Традиционният статут на бранда, свързан с ръчното ушиване е поетично преведен в една уникална дреха, което черпи...

All fashion преди 10 години

Сливащи се противоречия е предизвикателството, поето от Ermenegildo Zegna Group и Stefano Pilati. Традиционният статут на бранда, свързан с ръчното ушиване е поетично преведен в една уникална дреха, което черпи вдъхновение от звука на машините от фабриките на компанията, композиран и изпълнен от пианиста Maxence Cyrin, разпръскващ съвременния ритъм на техно-индустриалната музика на Klas Åhlund, в тон с имиджите, заснети от режисьора Johan Söderberg .

Концепцията на Пилати в тази първа колаборация с Zegna Group е ясна: колецията е част от интерактивен сценарий; нейната естетика е показана чрез видео и аудио предложения. Кройките и хроматичните движения са ключовите елементи в модното ревю, които се борят за откриването на инсталация, планирана да продължи по време на мъжката модна седмица. Действие от страната на Zegna Group за подпомагане на града Милано за стимулиране на взаимодействието между експертите от модната индустрия и новите потребители на системата.

Материи, ярешки мохер и вълнен жакард, оксфордски вълнен плат с микроефекти, самурова вълна и коприна, сатенирана вълна, коприна, 3D габардин с чиста вълна, двуцветен памук, вълна и флорален жакард, телешки велур, бродерии и апликации.

Цветове, бяло, черно, морско синьо, светло синьо, небесно синьо, слонова кост и цветове, взаимствани от околния свят и природа: масло, пясък, антична роза, корал, керемида, бордо, кайсия, жълт минзухар, кафе, маслина, каки, тютюн, кал, ливада, лед, глина, асфалт, антично синьо, градински чай и папрат.











 

More from View Sofia

More All fashion