Следва

3 юли, сряда - Оливия Палермо - елегантно лятна

2 юли, вторник - Риана е в тематично облекло за представянето на колекцията Chanel’s Haute Couture Есен/Зима 2013-14 в Париж

Тематично, един път защото всичко по нея е с етикет Шанел, и втори път - защото къде, ако не на... 

All About Life преди 10 години

Тематично, един път защото всичко по нея е с етикет Шанел, и втори път - защото къде, ако не на такова парти трябва да си толкова умопомрачително секси, че да си забележим, въпреки и независимо от всичката "забележителност" наоколо.

Певицата е с бяла рокля-жилетка и почти нищо друго. Е, ако не броим редовете перли, малката чантичка и съответните маркови обувки.

Изумителен ансамбъл, в който се чудим дали белите неща Шанел ни харесват повече или начина, по който Риана ги е адаптирала към собственото Аз.

 

Виж всички в Календар на стила
 

More from View Sofia

Миналото: Барбара Уолтърс и розовият Шанел - историята на едно силно политическо послание

Celebrities преди 1 година

Барбара Уолтърс е звезда на американската журналистика, автор на изключителни интервюта. Считана за една от най-уважаваните и влиятелни журналисти, над пет десетилетия тя е голяма сила в областта, независимо дали говори със световни лидери или с известни личности. Мисис Уолтърс почина на 31 декември 2022г., затова решихме да си припомним една легендарна нейна история от далечната 1989г., която остава във времето

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.