Следва

Скопие забрани чалгата

Renesanz Summer Festival 2013

Жегите дойдоха и е време за парти, а това лято определено обещава горещи събития за почитателите на електронната музика...

Music преди 10 години

Жегите дойдоха и е време за парти, а това лято определено обещава горещи събития за почитателите на електронната музика.

Лятната програма на Renesanz включваща 16 техно и хардстайл гост-диджеи от чужбина. Всички ивенти ще се проведат в разгара на лятото в клуб Mania (Слънчев Бряг).

Серията от 5 партита стартира на 13 юли със завръщането на добре познатата концепция Battle Arena и гостуването на популярните диджеи MARIO RANIERI и FRANK KVITTA. Една от изненадите на вечерта ще бъде специалният сет на BALTHAZAR и JACKROCK, който ще включва любими олдскул парчета от последните 15 години.

Поредицата продължава на 27 юли с добре познатото италианско техно звучене в лицето на LORENZO D'IANNI от Italo Business, канадците от HIGHESTPOINT, които оставиха без дъх феновете в София и Варна тази зима, и украинците KLINIKA, които гостуват за първи път в България. Лайнъпът се допълва от 9 от най-изявените родни ъндърграунд диджеи.

Следващото парти на 1 август (четвъртък) се очаква да бъде основен акцент в програмата. Специален гост тогава ще бъде ANGERFIST - най-известният хардкор диджей в света, подвизаващ се на сцената с неповторима и атрактивна маска. Той е член на лейбъла Masters of Hardcore и понастоящем е окупирал 42-а позиция на световната класация DJ Mag Top100. Angerfist идва от Холандия заедно с колегата си OUTBLAST, който ще се изяви за първи път у нас.

На 9 август ще се съберат на едно място добре познатите любимци на публиката DANDI & UGO и ALEX DI STEFANO, както и дългоочаквания австрийски диджей и продуцент NIEREICH, който ще пристигне в България директно след участията си на най-големите немски фестивали. Последното за лято 2013 събитие ще се състои на 24 август, а за достойния завършек на горещата парти серия ще се погрижат едни от основните лица на лейбъла Italo Business – италианецът ANGY KORE и ексцентричната украинка MARIKA ROSSA, както и SCHUHMACHER от Швейцария, който през последната година нашумя с топ 10 Beatport хитовете си за лейбъли като Great Stuff и 1605.

Билети се продават в мрежата на Eventim.


 

More from View Sofia

More Music