Следва

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm BRONZ сухо олио

Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia. Подарък на деня - Photoderm MAX Ultra-Fluid

 Убедена съм, че качествената козметика, редовната грижа и защитата от вредното влияние на слънцето може да забави следите на времето.

Hair преди 10 години

В сряда, 3 юли, ви дадохме поредната добра причина лятото да е най-хубавият сезон. В новата игра на ViewSofia и BIODERMA в рамките на 10 дни ще имате възможността да спечелите 10 слънцезащитни продукта, които сами избирате като най-подходящи за вашата кожа или кожата на семейството ви.

Всички те са от от специално разработената серия Photoderm, а условието, да ги получите като награда на деня, е подробно разяснено тук:

Играй за най-подходящата за теб слънцезащита и хубав тен - Лятната игра на ViewSofia и Bioderma

И както сме заявили, всеки следващ ден, ще обявяваме спечелилия на случаен принцип своя Photoderm продукт от предишния ден. Ето кой е третият и какво и защо си избра да спечели:

Photoderm MAX Ultra-Fluid за лице
Елизабет Рафайлова, 24г


Здравейте,

продукта на Bioderma, който предпочитам е Photoderm MAX Ultra-Fluid за лице. Винаги избирам за себе си и семейството си най-високата защита особено когато става дума за кожата на лицето. Убедена съм, че качествената козметика, редовната грижа и защитата от вредното влияние на слънцето може да забави следите на времето.




Photoderm MAX Ultra-Fluid 40 мл. е слънцезащитен продукт за лице, притежаващ един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита срещу UV лъчите. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира по биологичен път естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята (светъл и златист) и с безцветна текстура. Подходящ е за всеки тип кожа, благодарение на леката ултра-флуидна текстура.

Препоръчителна цена: 32.90 лв.

 

 

More Hair