Следва

Кампаниите: MIU MIU FALL 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Всъщност то е точно това. Есенно-зимната сесия за рекламните кадри на японско-френския бранд, с участието на...

All fashion преди 10 години

Джорджия Мей Джагър и останалите осем блестящи момичета за Miu Miu есен/зима 2012/2013

21-годишният модел прави дебюта си за италианския лейбъл в рекламната сесия за есен/зима 2012/2013 година в компанията на колежките си Дафне Гроенвелд, Линдзи Уиксън и Адриана Лима. Порцеланово бялата кожа, правата руса коса с бретон и игривото розово на черни точки превръщат Джорджия в истинска винтидж кукла на 3D фон, който позволява да се съсредоточим върху съвършения силует и перфектни кройки на колекцията на бранда за есента.

Героини в този елегантен филм са още Катлин Аас, Емили Дидонато, Марина Нери, Хинд Сали и Ан Верхален, а фотографската работа, прецизна както винаги, е на креативното дуо Инес Ван Ламсверде и Винууд Матадин.



Виж цялата кампания тук>>

Подиумът на Chanel за Couture Fashion Week



Отклоняваме поглед за кратко от творенията на Карл Лагерфелд, те без всякакво съмнение са брилянтни. Това, което привлече вниманието ни, освен колекцията от кутюр на грандиозното дефиле, е зашеметяващото пространство на парижкия Grand Palais, сякаш погълнато от незнайна стихия. Сивият ърбан вид и купчините потрошени тухли смело контрастираха на деликатните луксозни материи и създаваха това красиво театрално усещане за великолепен спектакъл, което обичайно очакваме от този скъпоценен бранд.

Виж цялата колекция Chanel Haute Couture>>

Фрея Беха Ериксен на корицата на Vogue UK


 
Топла и женствена, с деликатен грим и шоколадов цвят на косата, Фрея Беха Ериксен е прекрасна на корицата на августовския брой на британския Vogue, който с едно смело постижение на Celine есен-зима 2013/14 (карето, инспирирано от торбата, позната у нас като „Митничарска радост) дава тон на тенденциите за новия фешън сезон.

В предстоящия брой на британците натуралната Фрея представя още емблематични модели от колекциите за есента и зимата под зоркото фотографско око на Патрик Демаршалие и очакваме наистина добра модна работа от колегите на Острова.

Дзен завръщането на Victor & Rolf на couture сцената





Медитативна поза и пълна концентрация – със сигурност това не е стандартно начало на couture ревю. Но можем да очакваме абсолютно всичко от авангардното холандско дуо Viktor Horsting и Rolf Snoeren, особено когато празнуват 20 години на модната сцена. Влюбихме се в катранените минимал силуети, напомнящи каменни образувания, а дирижираният от самите дизайнери пърформанс ни отведе далече на изток, сякаш в някоя мистична дзен градина.

Виж цялата колекция тук>>

Kenzo, кампанията есен-зима 2013/14





Още една кампания, тази на Kenzo, привлича ангажираното ни внимание с игривия прийом на поднасяне на модното послание - всичко прилича на забавен колаж от смели дизайнерски фантазии.

Всъщност то е точно това. Есенно-зимната сесия за рекламните кадри на японско-френския бранд, с участието на актрисата Ринко Кикучи и модела Шон О’Прай, е един сюрреалистичен колаж, създаден от художника Маурицио Кастелани и фотографа Пиерпаоло Ферари, за да отличава Kenzo от еднотипната стилистика на повечето кампании. Целта е постигната като характерни за марката принтове се превръщат в главни герои и се акцентира върху отличителните знаци на лейбъла - гигантското око, леопардовият и всякакъв анималистичен принт и прословутата щампа с глава на страшен тигър.

Виж още от кампанията тук>>
 

More All fashion