Следва

Онлайн зареждане: Авиаторски очила

Trend Report - Розово злато

Металът като ефект на дрехата е дългогодишна обсесия на дизайнерите, които не могат да решат дали златото...

All fashion преди 10 години

Металът като ефект на дрехата е дългогодишна обсесия на дизайнерите, които не могат да решат дали златото, среброто или цветните металически отблясъци са им по-любими, затова често ги съчетават и еднакво им се възхищават в колекциите си от може би два-три сезона насам.

„Метални”, стоманени или благородни, са и аксесоарите, които традиционно не се създават от точно тези материали, чантите и обувките, а лятото на 2013-та трайно и в красиви нюанси ни се явява розовото злато.

За този вид като материал и цвят напомнят и някои модели от дефилета на Saint Laurent, цветът розова пудра е новата версия на неутралното бежово, на Reed Krakof, чиито сатенени минималистични рокли са в розово-златен тон на лятото, виждаме метално ясно същото и при Emporio Armani, но като че ли тенденцията е най-мащабна при аксесоарите. Чантите, обувките, бижутата, верижките на часовниците - всичко е в лекия нюанс, направено от, или поне приличащо на злато.

Този "благородник" лесно се добавя към всичко и направо сияе върху магнетични цветове като черно, бяло, кралско синьо, корал и фуксия, лимонено жълто, тъмнозелено. 
 

More All fashion