Следва

Christian Dior Couture, eсен-зима 2013/14

Дженифър Гарнър като рекламно лице на Max Mara - супер елегантна

Още през април се чу, че Дженифър Гарнър ще е новото рекламно лице на Max Mara, а днес вече е налице и... 

All fashion преди 10 години

Още през април се чу, че Дженифър Гарнър ще е новото рекламно лице на Max Mara, а днес вече е налице и първият промо кадър от кампанията за есента и зимата на 2013 година.

На елегантната снимка в лаконични тонове на фотографа Марио Соренти, актрисата е облечена във фирменото бежово палто - мечта на всяка от нас. Дженифър носи още високи бежови обувки и новия модел чанта, на който от марката залагат много за новия сезон - JBag.

Макар и дебютантка /това е първи ангажимент на миловидната Гарнър като рекламно лице изобщо/, Дженифър се справя прекрасно. Излъчването й е на уверена, но чувствена, силна, но нежна жена, точно както сме свикнали да възприемаме образа на жената - фен на италианския бранд. По думите на шефа на компанията Max Mara Луиджи Марамоти, изборът е бил именно Гарнър, защото тя не е просто "момиче от корицата", IT-мацка или вечното присъствие на светските партита, а има и други ценности и интереси:

Тя въплащава образа на жената Max Mara и стилът на нашата компания.

Самата актриса също отбелязва, че тези дрехи и аксесоари й подхождат много и описва стилът на бранда като "елегантност над времето".

И наистина е така. 




 

More from View Sofia

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Celebrities преди 1 година

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.