Следва

Спечели с играта на ViewSofia и Zepter: Сьомга с репички

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22.07 – 28.07

Дженифър Лопес ще навърши 44 години на 24 юли...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04
Време е всичко да захвърлиш и да си отдъхнеш. Заслужил си го не само ти, но и кожата ти. Затова звездите те съветват да помислиш за море и слънце, но ако отпускът е невъзможен, направи си процедури за овлажняване и подхранване на кожата. Ако все пак пътуването може да се осъществи, недей да мислиш кого да поканиш със себе си. Компанията (дори и на най-добрия приятел) няма да ти позволи да живееш така както ще ти се иска. Уединението е важна част от отдиха ти през тази седмица!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Тази седмица звездите ти препоръчват да се въздържаш от всякакви експерименти със стила си. Избирайки облекло, аксесоари и парфюмерия, отдай предпочитания на класическите решения. Само за прическата можеш да направиш изключение. Периодът е подходящ за покупки на дрехи от кожа, както всекидневни, така и дизайнерски. В близките дни качеството и цените няма да са твърдо свързани помежду си, затова ще успееш да купиш прекрасна стока на доста добра цена. В личен план седмицата ще е щастлива за теб. Очакват те интересно запознанство и романтична среща. Думите ти ще правят нужното впечатление и ще постигаш целите си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Запознанства, срещи, флирт – всичко това е напълно възможно през тези 7 дни. Може да се окажеш въвлечен в умопомрачителен роман. На обаянието ти трудно някой ще устои и ще покориш в минимални срокове обекта, който те привлича. Ако забележиш, че около очите са се появили тъмни кръгове, вземи спешни мерки. Използвай специален гел с ланолин, слагай тампони със сок от краставица и ябълка. Краставичният сок съдържа витамини, успокоява клепачите и премахва тъмните кръгове, ябълковият сок осигурява необходимото количество течности, ланолинът прави кожата мека, нежна и еластична. И помни, че нанасянето на гела около очите става много внимателно с леки докосвания.

РАК 22.06 – 23.07
Препоръчително е тази седмица да прекараш на морското крайбрежие. Къпането в морето и слънчевите бани ще се окажат най-доброто средство да сложиш в ред нервите си. Ако имаш такава възможност захвърли всичко, вземи отпуск и замини. При това е необходимо да заминеш сам – всички останали, дори приятели ще ти пречат. Уединението ще ти е от полза и след него ще изглеждаш перфектно. Разбира се, погрижи се да получиш равен и красив загар!

ЛЪВ 24.07 – 23.08
Тази седмица е подходяща за отдих. Разбира се, идеалния вариант е да заминеш някъде, но ако нямаш такава възможност не се разстройвай. Постарай се да отложиш някои дела и да си запазиш час при фризьор или масажист, да си направиш релаксиращи вани с билкови екстракти и да прекарваш повече време на свеж въздух. Що се отнася до шопинга като начин за отдих, сега момента не е подходящ, така че ще е добре ако не планираш ходене по магазините. В неделя се вслушвай повече в интуицията си – тя ще ти позволи успешно да се справиш с натрупалите се проблеми, дори и с тези, които ти се струват неразрешими. В личен план се въоръжи с търпение и не бягай в света на илюзиите. Не позволявай на несъгласията и леките спорове да развалят усещането ти за щастие.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Ако отдаваш внимание на дреболиите, в близките дни това може да ти развали настроението. Звездите те съветват да се отпуснеш и да се интересуваш само от тези неща, които са наистина важни. Недей да мислиш, че някой е способен да забележи, че камъкът на пръстена ти не подхожда на цвета на очите ти. Концентрирайки се върху подобни неща, рискуваш да пропуснеш покрай ушите си важна информация. Тази седмица ще е добре ако се избавиш от всички ненужни дреболии, явяващи се пречка както в професионален план, така и в личния ти живот. Добро време за пълно обновяване на гардероба и ремонт у дома. Избягвай суетата и не се притеснявай да се надсмиваш на себе си!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Странна работа – колкото повече мързелуваш, толкова по-изморен се чувстваш, а колкото по-активен е деня ти, толкова повече сили ти се появяват. Може би вече си забелязал тази закономерност. Занимавай се със спорт, води активен начин на живот и това ще се отрази страхотно на външния ти вид. Обърни внимание и на почистващите маски за лице. Използвай ги 1-2 пъти в седмицата, а след тях нанасяй крем-антистрес. Опитай също успокояващи компреси за кожата около очите.

В личен план избягвай изрази като ”имам работа”, ”днес ще се забавя”, ”извини ме, но трябва да си отдъхна”. Постарай се да намериш достатъчно време за любимия човек.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Тази седмица късметът ще е на твоя страна. Повишена страстност, чувственост и фонтан от емоции те очакват в понеделник и вторник. Настъпил е благоприятен период да признаеш чувствата си. Не се бави и не мълчи – ще изпуснеш щастието. В сряда и четвъртък се постарай да зарадваш шефа с конструктивни предложения, а в петък по-добре не му се мяркай пред очите. В събота бъди сдържан, не настоявай на своето и ще избегнеш бурен конфликт.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Различни контакти и срещи ще отнемат доста от времето ти, но ще са ти полезни в бъдеще време. По-добре веднага отказвай изпълнението на молби, ако сметнеш, че не можеш да помогнеш. През тази седмица има смисъл да даваш пари само за нови козметични средства за кожата или косата. Всички останали покупки, било то дрехи, обувки или аксесоари ще се окажат крайно неуспешни. Имай това предвид, когато приемаш предложение от приятели да им правиш компания по магазините. Не носи със себе си голяма сума пари. В противен случай трудно ще устоиш на изкушението да придобиеш нещо ненужно. Животът е море от изкушения!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Може да те огорчава мисълта за диета, но сега тя ти е необходима. Всъщност не бързай да ограничаваш в менюто си хляба и течностите. По-лесно е да направиш някои ограничения в обичайния си режим на хранене. Например престани да намазваш филийките с масло, откажи се за известно време и от сладките неща. Лесно ще свалиш излишни килограми и с ежедневно бягане – то стопява мазнини, стяга тялото, полезно е за самия организъм, за здравето. Ще се чувстваш перфектно ...
В края на седмицата са възможни разногласия и спорове, за да ги избегнеш организирай извънградско пътуване.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Радвай се на хубавото време! Добро настроение, свалки с комплименти, обаяние и приветливост ще те карат да цъфтиш и да бъдеш много привлекателен за околните в началото на седмицата. Дерзай – животът е прекрасен!. Постави си високи цели, разработвай реализацията на плановете си, но не допускай и сянка на съмнение в осъществяването на замислите си. Вярата и позитивното мислене ще ти донесат успех.

РИБИ 20.02 – 20.03
Настъпва благоприятно време за срещи и контакти, както и за съвместна почивка с любимия човек. В събота е възможно малко недоразумение, което лесно ще оправиш, ако просто се извиниш. В неделя, отиди на гости при приятели – извън гради и не забравяй своята половинка.


*Дженифър Лин Лопес (първите две имена на английски, третото на испански Jennifer Lynn Lopez), още наричана Джей Ло (J.Lo) е родена на 24 юли 1969 г.


More Astro