Следва

Какво ново - Нова концепция за опушените очи

СПА у дома в 4 лесни портокалови стъпки

В разгара на лятото е най- подходящото време да отделим няколко минути, а защо не и час за себе си. В уюта и спокойствието на дома можем да...

Body преди 10 години

В разгара на лятото е най- подходящото време да отделим няколко минути, а защо не и час, за себе си.

В уюта и спокойствието на дома можем да се насладим на релаксиращия лукс на СПА процедурите със специалната серия грижа за тялото на Delarom .

100% натурални, с фито екстракти, етерични и базови масла, получени от растения, отглеждани чрез органично земеделие, продуктите на Деларом са онази връзка с природата, която едновременно релаксира сетивата и преоткрива красотата на кожата на тялото.

Следвай стъпките, за да достигнеш пълния релакс.

Стъпка 1: Отпускаща вана и антицелулитна грижа с Delarom за баня

Коктейл от етерични масла, който тонизира кожата, възстановява нейната еластичност, предотвратява появата на стрии. Същевременно има дрениращ ефект и елиминира токисините. Активни съставки: лимон, кипарис, лавандула, розмарин, мащерка, кедър, витамин Е.



Добавете една капачка от Delarom ревитализиращо масло във ваната. Вдишайте ароматите. Постепенно умората изчезва. Вземете малко от маслото в дланите си и масажирайте застрашените от целулит зони.

Етеричните масла проникват в дълбочина в кожата, засилват кръвообращението и атакуват мастните депа. Целулитът намалява и при редовно повторение на процедурата изчезва.


Стъпка 2:  
Нежен пилинг с ексфолиант за тяло с портокалова захар и органично етерично масло от сладък портокал.



Ароматна смес от захар, органично масло от сладък портокал, сусам, кайсия и сладък бадем нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата, изглажда я и я насища с апетитен портокалов аромат. Нанася се върху леко влажна кожа и се ексфолира с кръгообразни движения. Изплаква се обилно с топла вода.
Портокаловото масло тонизира кожата и също има антицелулитен ефект. Останалите масла я подхранват и овлажняват.

Стъпка 3 : Тонизиращ душ и портокалов лукс

Последните следи от умората изчезват, когато се потопим в освежаващата пяна на Нежен шампоан с портокал и цветове от органичен портокал. Деликатно ароматизиран с органично масло от сладък портокал и органична вода от портокалови цветчета шампоанът на Delarom оставя косата мека и блестяща.



Съдържа пшеничен протеин, който образува защитен филм върху косъма и прави шампоана подходящ за ежедневна употреба. Може да се използва от цялото семейство. Нанася се върху влажна коса, нежно се масажира.

При необходимост може да се нанесе отново. Изплаква се обилно .



Специално за освежаване на кожата на тялото Delarom предлага Душ гел с портокал с органично етерично масло от сладък портокал. С деликатен аромат и копринено нежна текстура той почиства освежава и омекотява кожата. Помага за възстановяване на хидролипидния филм, прави кожата еластична и копринено мека. Подходящ е за цялото семейство. Нанася се на влажна кожа с гъба, ръкавица или директно с длан. Разпенва се и се изплаква добре.


Стъпка 4: Подхранваща финална грижа с Тонизиращо портокалово масло за тяло с органичи растителни масла и Портокалов лосион за тяло с органично масло от шеа



Личните ти предпочитания към текстурата - масло или лосион ще те отведат при правилния финален продукт за теб.

За почитателите на маслените текстури по-подходящо е Тонизиращо портокалово масло за тяло с органичи растителни масла. То елиминира стреса, подхранва и успокоява кожата. Абсорбира се добре като се грижи за хидролипидния баланс на кожата. Може да се използва като масажно масло и като грижа за кожата за след слънце. Съдържа ревитализиращ органичен сусам, ребалансираща кайсия и тонизиращ органичен сладък портокал.

Ако харесваш леките, хидратиращи текстури – твоят продукт е Портокаловият лосион за тяло с органично масло от шеа. Със секси тонизиращ аромат на нероли, той бързо се абсорбира от кожата като едновременно хидратира и подхранва. Органичното масло от кайсиеви ядки прави кожата еластична и забавя стареенето. Доставя усещане за изключителен комфорт и лукс. Не случайно е един от бестселърите на бранда. Може да се използва като грижа за кожата след слънце.
 

More Body