Следва

Колекциите Resort 2014 - Най-добрите бански на сезона

Summer in the City - Роузи Хънтингтън-Уайтли и любимите й летни ансамбли

Easy chic е формулата на успеха, толкова добре използвана от знаменитостите и по-специално някои по-любими...

All fashion преди 10 години

Лятото отива на всички, но на някои повече от на другите. Сезонът вдъхновява за приключение, но по-рядко за експерименти в стилистично отношение, поради съвсем обективната причина, че ако бе възможно, може би щяхме да сме голи.

Easy chic е формулата на успеха, толкова добре използвана от знаменитостите и по-специално някои по-любими звездни жени.

Като например Роузи Хънтингтън-Уайтли, британски модел, който отскоро живее в Холивуд и радва очите на гаджето си Джейсън Стейтъм и цялата папарашка клика.

Няколко страхотни избора на англичанката за горещ летен ден, ни дават идея как да го направим освен секси и много красив.

Рокли? Да и по много. Една разкошна такава е шейсетарската инспирация на Isabel Marant, която супер моделът в челната десетка на най-горещите жени на планетата носи с аксесоари като бял колан, авиаторски очила и сандалите Chloe, които не се притеснява да слага често, неутралният им цвят и минималистичен дизайн го позволяват.

Чудесен ансамбъл за деня и вечерта в града.



Прекрасната Роузи Хънтингтън-Уайтли е добър приятел на минито, което тя превръща в свежа версия на стила Виктория Бекъм като добавя на полата тип лале бохемска блуза с облечени копчета, пак неутрални обувки и запазва безобидните тонове като елегантно решение за лятото.



Градска визия номер 3, съвсем непретенциозна, но толкова шик, е тази с широк топ и тесни джинси с принт, отново в спокойните бяло и крем, както и верните Chloe.



Типично по моделски, но пък с индивидуален почерк, британката не пропуска късия топ в комбинация с boyfrient джинси за лято в града. Харесваме комбинацията от силно базови неща - бяло на върха, джинс, черно с верижка за клъча и авиаторски очила. А, и ето още един чудесен начин да носим сандалите Chloe!



Късите гащи не са изненада, в тази визия се съсредоточихме върху пясъчно бежовите каубойски ботуши, които пасват идеално на бялата блуза и пастелния деним.



Сиво, дълго, с малко късо, и много секси. Дългата рокля с асиметрични краища е лесна за носене, но достатъчно ефектна, за да не остане незабелязана и да й трябват само бели еспадрили и очила с бели рамки. И готин мъж под ръка, разбира се!



Великолепно женствено решение за лято 2013 и по принцип - красива рокля в романтичен розов принт с боти на ток - малко пасторално, но пак много шик.



Страхотна Роузи интерпретация на бизнес ансамбъла от пола със средна дължина, риза и класически обувки е това секси вдъхновение от коприна със задължителните за него неутрални обувки и само един ярък акцент - цветът на чантата да е червен.

Госпожица Хънтингтън-Уайтли и нейният много холивудски, в най-хубавия смисъл на определението, стил я класират в личната ни топ десетка на най-добре облечените знаменитости в горещия сезон.
 

More All fashion