Следва

Един добър избор - безиглена мезотерапия

На Изток към Рая

Честно да си кажем това е най-хубавият меден сладкиш, който някога сме яли - топъл, вкусен, мек, с доловим дъх на канела...

All About Life преди 15 години

Честно да си кажем това е най-хубавият меден сладкиш, който някога сме яли - топъл, вкусен, мек, с доловим дъх на канела, стои върху бялата маса в бялото брасри на хотела, докато навън се излива пороен дъжд. В подобно време единственото нещо, което може да забави заминаването е още една хапка сладкиш от същия, с който завърши триумфално предишната уникална вечер.

Пристигаме в Калиакрия Beach Resort в 14.00. Мястото e току-що построена перла в сърцето на северното черноморие, на няколко километра от н. Калиакра и чудната мидена ферма Дълбока при Каварна, с 4 хотелски сгради, прекрасен басейн и бар в центъра.

Разполага със спа и фитнес център и както се усеща ще бъде гостоприемнo през цялата година. Истинската плажна ивица се намира на 8 километра надолу, но собствениците имат грандиозна идея за лифт.
 


Красотата на Калиакрия не остава незабелязана и 70 процента от апартаментите вече са частна собственост. Oт останалите 30, които се посещават от туристи, ние избираме апартамент с красива тераса на 3-ия етаж, с поглед над бара и в синия хоризонт.

Барът е другата прекрасна част от историята. Отворен в същия ден, Totally Romanic Kaliakria е дете на креативното дуо - Вероника Вапирова и Десислава Божкова, които още миналата годината показаха, че знаят точните пропорции за успешен летен бар с Totally Romantic Cabaccum.
 


Подобно на първия Тоtally Romantic Kaliakria e много бял и адски нежен, балдахините са покрити със завеси в лила и топло кафяво, а зад артистичните предмети навсякъде, в това число vintage стол, любимото ни огледало и стария шкаф, облепен с лика на Джеймс Дийн, стои името на сестрата на Вероника, Даниела Вапирова.
 


Насред тази прелест в онзи съботен следобед се леят вокалите на Деси от Phuture Shock, която е тук специално за откриването и минути преди основния гост - Eva Gardner.


Там, където басейнът се прелива в морето, а морето в небето, 6 жени, унесени от разговор, кристален Beefeater и хипнотизиращ Eva Gardner Sound, изпитаха Totally Рая!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.